Haberler

Çalışma ve Soysal Güvenlik Bakanı Çelik Şanlıurfa'da

Çalışma ve Soysal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Çalışma ve Soysal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Çelik, beraberinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ile AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Siverek Belediyesi'ni ziyaretti etti.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile görüşen Çelik, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Bakan Çelik, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her bölgesinde olduğu gibi Şanlıurfa'da da yoğun çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Şanlıurfa'nın kendisinin seçim bölgesi olduğunu hatırlatan Bakan Çelik, "Belli periyotlarla Türkiye'nin her yerini geziyoruz, ağırlıklı Şanlıurfa'dayız. Bu vesileyle belediyemizi ziyarette bulunduk, belediye başkanımızın görevi devraldıktan sonra yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bazı bilgileri aldık. Son derece pozitif olumlu gelişmeler var, inşallah bundan sonra ki süreçte büyükşehir belediyesinin rayına oturmasıyla birlikte bu dayanışma anlayışı Siverek'e çok şeyler kazandıracak. Bildiğimiz birkaç husus var, öncelikle içme suyu sorununu çözeceğiz değerli Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gürpınar'ın girişimiyle sorunu Bakanlar Kurulu'na getirdik, Başbakanımız Şanlıurfa mitinginde söz verdi, sorunu çözeceğiz" şeklinde konuştu.

Çelik, daha sonra beraberindekilerle, esnaf ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Faruk Çelik Şanlıurfa Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title