Haberler

Çalışma platformu ile bulut servis sağlayıcısından iş birliği

Güncelleme:

Yeni nesil çalışma platformu Champs ve bulut servis sağlayıcısı Bulutistan, teknolojik iş birliğine imza attı.

Yeni nesil çalışma platformu Champs ve bulut servis sağlayıcısı Bulutistan, teknolojik iş birliğine imza attı. Champs Kurucu ortağı ve Yönetici Direktörü Mahir Tüzün, şirketlere maliyet tasarrufu ve yüksek müşteri memnuniyeti garanti ettiklerini vurgulayarak yeni iş ortaklığa ilişkin, "Tamamen bulut mimarisi üzerine kurguladığımız altyapımızı, Bulutistan'ın yerli ve güçlü bulut ortamına kurduk" diye konuştu.

Tüketici destek hizmetleri alanındaki yenilikçi iş modeliyle EMEA Bölgesi'ndeki şirketleri karma çalışma modeliyle tanıştırmayı hedeflediğini belirten Champs, bölgenin en hızlı büyüyen ilk 20 teknoloji şirketinden biri olduğu ifade edilen Bulutistan ile yaptığı iş birliği kapsamında altyapı ve çözümlerini bulut ortamında barındıracağını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, iş birliği sayesinde teknolojisini yüzde 100 bulut mimarisi üzerine inşa eden Champs, Bulutistan'ın GDPR ve KVKK'ya uygun bulut ortamının gücüyle; şirket, müşteri ve çalışanların bilgilerini Türkiye'de güvenle saklayacak. Böylelikle de Champs'in Gig ekonomisinin (kısa süreli iş) yarattığı avantajlardan elde edeceği faydayı en üst seviyeye çıkaracağı vurgulandı.

"TÜRKİYE'DEKİ ŞİRKETLERİN VERİSİNİ ÜLKEMİZDE SAKLIYORUZ"

Bulutistan ile gerçekleştirdikleri iş birliğinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Champs Kurucu ve Yöneticisi Mahir Tüzün şöyle konuştu:

"Tüketici destek hizmetleri alanında mevsimsellik ya da sürdürülebilirlik ihtiyaçları öne çıkan şirketlere, yetkin, eğitimli ve bağımsız bir çalışan ekosistemiyle, taahhüt vermeden maliyet tasarrufu ve yüksek müşteri memnuniyeti elde etmelerini garanti ediyoruz. Bu yenilikçi çözümü, Bulutistan'ın yerli ve güçlü bulut ortamında kurguladığımız altyapımızın üstünden sunuyoruz. Böylece Türkiye'deki şirketlerin verisini ülkemizde saklıyoruz."

Champs ile yaptıkları iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bulutistan Genel Müdürü Begim Başlıgil ise "Hedefimiz Champs'in büyüme planlarına profesyonel olarak destek olmak ve Türk şirketlerinin verilerinin güvenliğini sağlamak" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title