Haberler

Çalışanı Murat Dalkılıç'a Dava Açtı

Güncelleme:

Popstar Murat Dalkılıç'ın işten attığı hizmetçisi Emine Atamtürk, soluğu savcılıkta aldı. Son maaşını ödemediği iddiasıyla ünlü sanatçıya dava açtı.

Geçtiğimiz ağustos ayında oyuncu Merve Boluğur ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç hakkında, işten attığı hizmetçisi Emine Atamtürk (52) tarafından alacak davası açıldı.

Şarkılarıyla sevenlerini büyüleyen ünlü popçu Dalkılıç'ın evinde temizlik, yemek ve ütü gibi işler yapan Emine Atamtürk, 15 Mart 2013 tarihinde Dalkılıç'ın evinde işe başladı.

520 LİRALIK DAVA AÇTI

18 ay sonra işten çıkartılan Atamtürk, soluğu savcılıkta aldı. Dalkılıç'ın yanında çalıştığı süre içerisinde sigortasının yapılmadığını ve resmi tatillerde çalıştırıldığını iddia eden Emine Atamtürk, kıdem tazminatı, bayram alacakları, yıllık izin ücreti, yemek ve bir aylık maaşını alamadığı gerekçesiyle Dalkılıç'a şimdilik 520 liralık dava açtı.

İDDİALARI REDDETTİ

Davacının işe geç geldiğini belirten Murat Dalkılıç'ın avukatı, "Davacı bir yılını doldurmadan akrabasının düğünü nedeniyle bir hafta işe gelmemiştir. Müvekkilim düğün elbisesi için kendisine para vermiştir. Bir yılda toplam 2 kez gece 12.00'ye kadar çalışmış, bunda da davacıya ekstra ücret ödemiştir. Tüm maaşlarını alan davacının son maaşını alamadığı iddiası doğru değildir. Davacıya yemin teklif edilmesini istiyoruz." diyerek davanın reddini talep etti.

HAYRANLARI ŞAŞKIN

Oyuncu eşi Merve Boluğur ile gayrimenkule yatırım yaptığı konuşulan Murat Dalkılıç'ın hizmetçisine bir aylık maaşını ödemediği iddiasıyla mahkemelik olması hayranlarını şaşırttı.

Kaynak: Takvim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Dalkılıç Merve Boluğur Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

sema:

Kadın yalan söylemiş bence bu zamana kadar aklı nerdeyimiş Murat İçin 520 lira neki ödemesin kadın ne koparsam kâr diye düşünüyor bence cirkef karı

6
6
yanıtYanıtla
ayşe:

kes be, 20 senedir çalışan bu süre zarfında ssk primleri tabandan ödenen yüksek maaşlı kaç kiş var biliyormusun, milyonlar var ülkede, ssk primleri geriye dönük ödettirilir, sen önce kanun öğren sonra konuş, 520 lira için dava açılmaz, başka şeylerde vardır, o dava için ödediği harç ve avukat masrafı kaç lira sen önce onu öğren akılsız. . .

yanıt0
yanıt0
HERPES:

Bende o kadar şaşkınımki ne diyeceğimi bilemiyorum. . .

11
0
yanıtYanıtla
HARAM HARAM!!!:

İşte nasılsa adam meşhur, laf olmasın diye verir bana fazladan para. O''na koymaz versin demiştir. Sanki kendi kazandı o parayı. . . Hak etmeden kazadığın boğazından geçicek mi ey emekçi kadın?

5
4
yanıtYanıtla
isimsizMobil-ANDROID:

o calisanin bir gunde yaptigi isi murat efendi yapsin bakalim opara murat efendi icin bir para omayabilir ama o calisan icin buyuk para

6
1
yanıtYanıtla
KARAHABER:

keşke beni alsa her gece 12. 00ye kadar çalışırım :))))

3
3
yanıtYanıtla
Ccc:

Doğrudur, bunlar sadece kendine müslüman , parası olupta olmayan insan çeşiti. İşçi nin hakkı yenip yenmedigi sigorta ücretine bakilarak anlaşılır.

5
1
yanıtYanıtla
fantasticMobil-ANDROID:

murat Dalkılıç in adı ceza olarak murat dalbicak olarak degissin

3
3
yanıtYanıtla
halk:

bana ne. . . . .

6
0
yanıtYanıtla
e.d.a:

sanane ise neden okuyosun haberi sanki senin için yaptılar. . . .

yanıt2
yanıt8
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title