Haberler

Çalıntı Oto Şebekesine Darbe

İstanbul, Ankara, Çorum ve Amasya İllerinden Çalınan Araçları Samsun'da Sanayi Sitesinde Motor ve Şase Numaralarını Değiştirip Sattıkları ve Bazı Araçları da Parçaladıkları İddia Edilen Şebeke Elemanları, Polisin Düzenlediği Operasyonla Yakalandı.

İstanbul, Ankara, Çorum ve Amasya illerinden çalınan araçları Samsun'da sanayi sitesinde motor ve şase numaralarını değiştirip sattıkları ve bazı araçları da parçaladıkları iddia edilen şebeke elemanları, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, alınan istihbarat doğrultusunda bugün Gülsan Sanayii Sitesi'nde Teyfik D.'ye ait motor tamircisi ve Hasbi Ş.'ye ait kaportacı dükkanına eş zamanlı baskın düzenledi. Yapılan baskında parçalanmış bir otomobil, Ankara'dan çalınan bir otomobilin plakası ile motor ve şase numaralarında oynama yapıldığı iddia edilen 1 adet minibüs, 5 adet otomobil ve 1 adet kamyonet ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Ele geçirilen araç ile gözaltına alınan şahısların sayısında artış olabileceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(MAY-SA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title