Haberler

Çalımbay: Maçı Kazanmak İçin Sahada Ne Gerekiyorsa Yapacağız

ANTALYASPOR Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kardemir Karabükspor maçında cezalı oyuncuların fazlalığından dolayı kadro sıkıntısı yaşadıklarını belirterek, "Bu maçı kazanmak için sahada ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız" dedi.

ANTALYASPOR Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kardemir Karabük spor maçında cezalı oyuncuların fazlalığından dolayı kadro sıkıntısı yaşadıklarını belirterek, "Bu maçı kazanmak için sahada ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız" dedi.

Rıza Çalımbay, Atilla Konuk Tesisleri'nde haftalık değerlendirme toplantısı yaptı. Atiker Konya spor maçı sonrası Antalyasporlu yöneticilere yönelik saldırıya değinen Çalımbay, maçtan 1 gün önce de konakladıkları otelde takım otobüsünün camlarının kırıldığını, maça giderken otobüse taş atıldığını anlattı. Maç öncesi, sonrası ve sahada istemedikleri olaylar yaşandığını dile getiren Çalımbay, yaşananların futbol açısından çok üzücü olduğunu söyledi. Olay çıkaran kişileri cezalandırmak ve spor camiasında barındırmamak gerektiğini vurgulayan Çalımbay, yaşananları Konyaspor camiasına mal etmemek gerektiğini dile getirdi. Çalımbay, Antalya ve Konya camiasının maçlarını dostça ve arkadaşça ortamda oynamasını istediğini belirtti.

"KAYBIMIZ ÇOK OLDU"

Atiker Konyaspor maçında Antalyaspor açısından iki devresi farklı gelişen bir karşılaşma oynandığını aktaran Çalımbay, ikinci yarıya istedikleri gibi başlayamadıklarını ve hakem kararlarının oyunu olumsuz etkilediğini söyledi. Eto'o'nun takım arkadaşlarının hakeme tepkisini azaltmak için mücadelesi sırasında kart görmesine üzüntü duyduğunu dile getiren Çalımbay, Chico, Danilo, Charles'in gördüğü kartta hakemin yanlış karar verdiğini belirtti. İkinci yarının hakem açısından şanssız geçtiğini anlatan Çalımbay, "Tüm amacımız 3 puanla dönmekti ama 9 kişi kaldıktan sonra 1 puan çok iyi oldu. Orada kaybımız çok oldu. 3 arkadaşımız cezalı durumda. 2 arkadaşımızın da kart sınırına gelmesinden dolayı sıkıntı yaşayacağız" dedi.

"ZOR MAÇ"

Kardemir Karabükspor ile sahalarında oynayacaklarını hatırlatan Çalımbay, taraftara ihtiyaç duyduklarını vurguladı. Taraftarın maça gelerek Antalyaspor'u desteklemesini talep eden Çalımbay, "Bu maç bizim için çok kritik, final havasında olacak. Karabükspor iyi giden, disiplinli, çok defans yapan bir takım ve zor bir maç geçecek. Sabırlı, dikkatli olmamız, oyundan kopmamamız lazım" diye konuştu.

"HERKES KAPASİTESİNİN ÜSTÜNE ÇIKACAK"

Çalımbay, ardemir Karabükspor maçında cezalı Chico, Danilo ve Charles'in yanı sıra ailevi nedenlerden dolayı Brezilya'ya giden Motta ve sakatlığı bulunan Sandro'dan faydalanamayacaklarını söyledi. Kadro sıkıntısından dolayı Sandro'dan 10-15 dakika faydalanabileceğini dile getiren Çalımbay, "Bu maçı kazanmak için sahada ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız. Herkes kapasitesinin üstüne çıkacak. İnşallah bu maçı istediğimiz gibi bitiririz" dedi.

Gazetecilerin, Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Tudor'un Galatasaray ile anlaştığını hatırlatması üzerine Çalımbay, şunları söyledi:

"Galatasaray camiası öyle bir karar verdi. Karabükspor'un teknik direktörü de kendine göre karar verdi. Bizim için önemli olan, kendi yapacağımız işler. onun fazla bir dezavantajı olacağını sanmıyorum. Belki oyuncular daha da hırslanabilir. Biz her şeyin farkındayız. Şansa bırakacak değiliz. Şu anda tek düşüncemiz kadromuzu nasıl çıkaracağız. Bizim için önemli olan o, çünkü eksiğimiz çok onunla ilgileniyorum."

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rıza Çalımbay Antalyaspor Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title