Haberler

Çalık, Bostanbaşı ve Yakınca Beldelerini Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Türkiye’de çok önemli bir istiklal mücadelesi veriliyor.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Türkiye'de çok önemli bir istiklal mücadelesi veriliyor. Bu mücadelede hepimizin masaya yumruk vurması lazım. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan yana tavrımızı çok net olarak ortaya koymamız gerekiyor" dedi.

Öznur Çalık, Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan ile Yakınca Belde Belediye Başkanı Veysel Katırcı'yı ziyaret etti.

Bostanbaşı Belde Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, Çalık ve beraberindeki partili heyetin ziyaretinde yaptığı konuşmada, "5 yıl içinde bir yerel yöneticilikte 2 ve 3 döneme sığmayacak işleri sığdırdık. Bütün arkadaşlarımızın, belde sakinlerimizin gayretleri ile hem plan yaptık hem uygulama yaptık. Beldenin 50 yılını, 100 yılını görerek, Ankara'nın Doğusunda olmayan bir şehir planı oluşturduk. Şehir planında ilk defa ada bazlı planı uyguladık ve bu bir model oldu" dedi.

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut ise, yerel seçimde yüzde 50 üzerinde yüzde 60'ın üzerinde bir oy oranı almayı hedeflediklerini ifade ederek, "Başbakanımızın elinin güçlü olmasını istiyorsak, hep birlikte çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.

Milletvekili Çalık ise, "5 ayda, 6 ayda bir bırakın bakanları, başbakanı görmeyi, milletvekillerini görmek, sadece havaalanlarında konvoylarla karşılamakla mümkündü" diye başladığı konuşmasında şimdi mahallede, ilçede, belde de her yerde bütün Malatya milletvekili arkadaşlarını görmenin mümkün olduğunu anlattı. 11 yıllık az zamanda çok iş yapan bir iktidarın mensubu olduğunu anlatan Çalık, şunları söyledi: "Biz çok iyi işler yaptık, başımız dik, alnımız açık. 11 yıllık hizmetlerimizin karşılığında ise bu millet bize 7 seçimde inanılmaz destek verdi. Maalesef ulusal ve uluslar arası güçler baktılar ki, bu millet AK Parti sevdasından vazgeçmiyor, bu millet Tayyip Erdoğan sevdasından vazgeçmiyor. Önce ne yapmak istediler, bürokratik vesayetle alaşağı etmek istediler, askeri vesayetle alaşağı etmek istediler, en az 4-5 darbe teşebbüsünde bulundular, baktılar olmuyor Gezi olaylarını piyasaya sürdüler, baktılar olmuyor şimdi de yeni bir küresel oyun için faaliyete geçmiş durumdalar. 30 Mart akşamında herkese cevabı siz vermiş olacaksınız. Bundan hiçbir endişemiz yoktur."

YAKINCA BELDE BELEDİYESİNE ZİYARET

Çalık ve beraberindeki partililer Bostanbaşı Belde ziyaretinin ardından Yakınca Belde Belediye Başkanı Veysel Katırcı'yı ziyaret etti.

Yakınca Belde Belediye Başkanı Veysel Katırcı, "Yakınca, alt ve üst yapı sorunu olmayan, tamamen bitirilmiş büyükşehire hazır bir belde. Bu yıl yaptığımız fiili yatırım 13 milyon TL tutarında. Şuanda beldemizde önemli bir sorun kalmadı. Beldemiz büyükşehire sorunsuz olarak hazır vaziyette" diye konuştu.

Buradaki ziyarette konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise şöyle konuştu: "Türkiye'de çok önemli bir istiklal mücadelesi veriliyor. Bu mücadelede hepimizin masaya yumruk vurması lazım. Tavrımızı ve safımızı belli etmemiz, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'dan yana tavrımızı çok net olarak ortaya koymamız gerekiyor. Milletimizin kararını hissetmemiz lazım. Malatya'da 4 gündür mahalle ve beldelerimizi ziyaret ediyorum; görüştüğümüz herkes şunu söylüyor, 'Biz Türkiye'deki ortak fotoğrafı görüyoruz.' Herkes yargının önünde hesabını verir. Ama bunun üzerinden AK Parti'yi dövmek isteyenler, Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkmak isteyenler, Türkiye'yi alaşağı etmek isteyenler herkes haddini bilsin." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Öznur Çalık Ak Parti Malatya Yakınca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title