Haberler

Çaldığı Sucukları İç Çamaşırına Saklayan Şüpheli Yakalandı

Güncelleme:

Antalya'da, bir marketin şarküteri reyonundan çaldığı 2 sucuğu iç çamaşırına gizleyerek kaçmak isteyen hırsız, polis ekiplerince yakalandı.

Aantalya'da, bir marketin şarküteri reyonundan çaldığı 2 sucuğu iç çamaşırına gizleyerek çalmak isteyen A.Ü., polis ekiplerince yakalandı. A.Ü.'nün iç çamaşırındaki sucukların çıkarılması ve hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki bir markette meydana geldi. Alışveriş merkezi içerisinde yaya devriye görevi yapan polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri A.Ü.'yü takibe aldı. Marketin şarküteri bölümünde bir süre oyalanan şüphelinin 2 kangal sucuk aldığını gören polis ekipleri takibi bir süre daha sürdürdü. Şüpheli, alışveriş merkezi kasasına uğramadan çıkış kapısına yöneldiği sırada polis ekiplerince yakalandı. Üzeri aranan A.Ü.'nün iç çamaşırına gizlendiği 2 kangal sucuk ele geçirildi. Uyuşturucu madde kullanmaktan kaydı bulunan A.Ü., işlemleri için polis merkezine götürüldü.

YAŞANAN OLAYLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

A.Ü.'nün hırsızlık ve gözaltına alınma anı ise alışveriş merkezi içerisindeki güvenlik kameralarınca kaydedildi. Elinde market arabasıyla bir süre şarküteri bölümünde gezen A.Ü.'nün reyondan aldığı sucukları pantolonun içerisine sokması ve tişörtünü düzelterek marketin çıkışına yönelmesi görüntülere yansıdı. Görüntülere, çıkış kapısı önünde bekleyen polis ekiplerinin A.Ü.'yü durdurup üzerini araması ve sucukları çıkarması da yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (11)

MESSY:

Yazıklar olsun. Belli ki ihtiyacı var.

4
12
yanıtYanıtla
Reis07:

ne ihtiyacı olacak sende saçmalama. . o sucukları dışarı çıkartsa sucukları verip yerine uyuşturucu alacaktı. Ben biliyorum bu yapanın kim olduğunu, birşeyi bilmeden ezbere yazıklar olsun falan deme!

yanıt7
yanıt0
ahmet hamdi ertekin ey güç sahipleri tüm:

ihtiyacı olan simit çalar sucuk değil ceza yok hırsızlık caiz oldu ellerin konuşacağı günden korkmayanların vay haline

6
3
yanıtYanıtla
Esmer boi:

Lan arkadaş aslan gibisin taşı sıkdan suyunu çıkarırsın iki sucuk için degermiydi ne diyim ne sebebin vardı onuda allah bilir allahım hayırlı bir iş basip etsin sana hayırlı bol kazançlı bir iş nasip etsin ve bu son olsun inş

7
0
yanıtYanıtla
realist:

16 yıldır aynı yere oy verirsen aç kalır böyle perişan olursun.

4
2
yanıtYanıtla
vanlı:

halkımız perişan bu daha iyi günlerimiz alah yardımcımız olsun

4
1
yanıtYanıtla
avrupada yasak:

bu ne bilgisizlik arama kapalı ve kimsenin görmeyecegi bir yerde yapılır bence o polis ve market sahibi cezalandırılmalı hırsız kim olursa olsun

5
0
yanıtYanıtla
Ooooooo:

hirsizlar nerde buyukler

2
0
yanıtYanıtla
ahmet:

kesin suriyelidir

0
1
yanıtYanıtla
Mardinli:

Ayıp ya. Koskoca adamsın kardesim sucuk yesen ne olacak yemesen ne olacak.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title