Haberler

Son dakika: Çaldığı motosikletle kaza yapınca bırakıp kaçtı

Güncelleme:

Edinilen son dakika gelişmesine göre Çaldığı motosikletle kaza yapınca bırakıp kaçtı Polis ekipleri şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı Kayseri'de çaldığı motosiklet ile gezerken kaza yapan şahıs, kullanılmaz hale gelen motosikleti refüjde bırakarak kaçtı.

Çaldığı motosikletle kaza yapınca bırakıp kaçtı

Polis ekipleri şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı

KAYSERİ - Kayseri'de çaldığı motosiklet ile gezerken kaza yapan şahıs, kullanılmaz hale gelen motosikleti refüjde bırakarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, motosikletle kazaya karışan bir kişi ticari taksiye binerek gitti. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler, yaptıkları incelemede motosikletin çalıntı olduğunu tespit etti. Ekipler kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlatırken, motosiklet üzerinde de inceleme yaptı. Kullanılamaz hale gelen motosiklet yapılan incelemenin ardından çekici ile kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kocasinan Kayseri 3. Sayfa Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title