Haberler

Çakır'ın Maçından Beraberlik Çıktı

Güncelleme:

Gökdeniz Karadeniz'in Formasını Giydiği Rubin Kazan, Kendi Sahasında Barcelona ile 1-1 Berabere Kaldı.

Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında Gökdeniz Karadeniz'in formasını giydiği Rubin Kazan, kendi sahasında Barcelona ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmayı Türk hakem Cüneyt Çakır ve yardımcıları başarıyla yönetti.

Tsentralnyi Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Türk hakem Cüneyt Çakır ve yardımcıları yönetti. Rubin Kazan, 30. dakikada penaltıdan Christian Noboa'nın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken, 60. dakikada Barcelona da penaltıdan David Villa'yla golü buldu ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Rubin Kazan'ın Türk futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, ilk 11'de çıktığı karşılaşmanın 64. dakikasında yerini Obafemi Martins'e bıraktı.

Bu arada maçın hakemi Cüneyt Çakır, karşılaşmada iki kez penaltı karar verirken, yardımcılarıyla birlikte oldukça başarılı bir yönetim sergiledi. Bu arada Çakır, 10 yıl aradan sonra ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçı yöneten Türk hakemi oldu.

KAZAN, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title