Haberler

Çakır'dan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Çakır, ziyarette yaptığı konuşmada, Meclis'te yemin ettikten sonra ilk ziyaretini basın mensuplarına yaptığını ve kamuoyunun önüne çıktığını belirtti.

Geldiği görevin büyük sorumluluğu olduğunu dile getiren Çakır, gerek belediye başkanlığı döneminde gerekse şimdi ellerinden gelenin fazlasını yapacağını kaydetti.

Çakır, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte ülkenin farklı bir kulvara girdiğini anlatarak, daha hızlı koşacaklarını, büyüyeceklerini, karar alacaklarını söyledi.

Şehirlerin sağlıklı bilinçlendirilmesi gerektiğine değinen Çakır, şöyle konuştu:

"Kirli sosyal, iftira, çamur medyası ve buraya saklanmış kişiliksiz, şahsiyetsiz insanların bir şehri karalaması... Bunlara izin vermeyecek olan yine medyadır. Sosyal medyada saklanmış kişiliksiz, ruh bozukluğu olan insanların o ortamını medya bozuyor. Gerçekten ilkeli, sağlıklı vatandaşın bilgi alması ilimiz adına çok çok önemli. Bu yüzden ben yerel medyayı önemsiyorum. Yerel medyanın güçlü olması lazım."

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title