Haberler

Çakan'dan Başkan Ergün'e Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:

VERGİ Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret ederek kurumlarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Çakan ayrıca Başkan Ergün'e, Vergi Haftası nedeniyle düzenlenen turnuvada kullanılan forma ile üzerinde Manisa'nın simgelerinin yer aldığı plaket hediye etti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan'ı makamında kabul etti. Ziyaret öncesinde Çakan, Başkan Ergün'e üzerinde isminin yazılı olduğu Vergi Haftası nedeniyle düzenlenen turnuvada kullanılan forma ile birlikte, yine üzerinde Manisa'nın simgelerinin yer aldığı plaket hediye etti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e kurumlarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Vergi Dairesi Başkanı Çakan, "Öncelikle Vergi Haftası etkinliklerimizde önemli destekleriniz oldu. Yine kreşimizin, sosyal ve kültürel etkinliklerimizde hep yanımızda oluyorsunuz.

Bu anlamda kurumlar arasında ki dayanışmayı göstermek ve sizlere teşekkür etmek için buradayız. Kurumlar birbirleriyle yakın ilişkiler içinde olunca, devlette iyi çalışıyor. Bunun sonucunda vatandaşlarımızda mutlu oluyor. Marifet, iltifata tabidir. Bütün bu destekleriniz nedeniyle forma ve plaketi sizlere sunmayı uygun gördük. Ayrıca Pelitalan'da düzenlediğimiz konserde de sahne düzeninde belediye ekipleri bizlere çok yardımcı oldu. Bunun içinde size ve ekibinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kavgadan Değil İstişareden Yanayız

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de Vergi Dairesi Başkanı Çakan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Kurumlar arasında ki ilişkilere kendilerinin de büyük önem verdiğini ifade eden Başkan Ergün, "Hep şunu söylüyoruz.

Biz kavgadan değil, istişareden yanayız. Kurumlar arasında ki bu birlikteliğimizin bundan sonra da devam etmesini temenni ediyorum. Bizim için vatandaş memnuniyeti her şeyin üstündedir. İmkânlarımız doğrultusunda desteklerimiz hep devam edecektir. Ayrıca hediyeleriniz içinde teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title