Haberler

Çağlayancerit Kaymakamı Öner Açıklaması

Çağlayancerit Kaymakamı Olgun Öner, tüm kurumların dürüstlük, saydamlık, tarafsızlık, hesap verilebilirlik ilkeleri doğrultusunda kamu yararı gözetmek zorunda olduğunu bildirdi.

Çağlayancerit Kaymakamı Olgun Öner, tüm kurumların dürüstlük, saydamlık, tarafsızlık, hesap verilebilirlik ilkeleri doğrultusunda kamu yararı gözetmek zorunda olduğunu bildirdi.

Öner, Çağlayancerit Öğretmenevi'nde, kamu kurumlarının yöneticileriyle bir araya geldiği toplantıda, sorumluluk alanlarındaki kamu mallarını koruma, nezaket ve saygı gibi ilkelere uyulmasını istedi.

Kamuda görev yapanların, vatandaşın her zaman haklı olduğunu unutmaması gerektiğini ifade eden Öner, "Kamuda görev yapan tüm personelimiz vatandaşlara saygı ve hoşgörüyle yaklaşmalı" dedi.

Kamu kurumlarının 2011'de yaptığı çalışmaları da değerlendiren Öner, şöyle konuştu:

"İnşallah 2011'i insanlarımızın hizmetlerden memnun olduğu bir yıl olarak tamamlamış oluruz. Amacımız ilçemizde yaşayan herkesin sağlıklı ve müreffeh yaşaması için devletimizin tüm olanaklarını aralıksız vatandaşa sunmaktır. Tüm kurumlar, dürüstlük, saydamlık, tarafsızlık, hesap verilebilirlik ilkeleri doğrultusunda kamu yararı gözetmek zorundadır. Hizmet sunumunda vatandaşımızın herhangi bir serzenişine sebep olmadan herkesin, 'benim devletim bana bu hizmeti sunar, benim devletim benim yanımdadır, benim devletim insan olarak bana gereken ilgiyi, desteği, değeri verir' demesini sağlamak çok önemli. Bu hepimizin üzerine düşen görevdir."

Toplantıya, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Emin Aydın Ay, Belediye Başkanı Mehmet Yıldızlı, Emniyet Amiri Salih Yörük, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Asım Salman, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Sertde, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Açıkgöz, Nüfus Müdürü Mehmet Kekil, Mal Müdürü Süleyman Kurt, Özel İdare Müdürü Cevdet Kaval, belde belediye başkanları ve daire amirleri katıldı.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title