Haberler

Çağlayan'dan Tüketicilere "Faiz" Uyarısı

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Bankaların Kredi Kartlarına Uygulayacakları Aylık Azami Faiz Oranlarının İndirildiğini Hatırlatarak, Tüketicilere, Bankaların Uyguladığı Faiz Oranlarına Dikkat Etmeleri Uyarısında Bulundu.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, bankaların kredi kartlarına uygulayacakları aylık azami faiz oranlarının indirildiğini hatırlatarak, tüketicilere, bankaların uyguladığı faiz oranlarına dikkat etmeleri uyarısında bulundu.

Bakan Çağlayan, yaptığı açıklamada, 1 Ocak- 1 Mart 2008 tarihleri arasında kredi kartı işlemlerinde Yeni Türk Lirası için uygulanacak azami faiz oranlarının belirlendiğini kaydetti.

Bankalarca kredi kartı işlemlerinde 1 Ocak 2008 tarihinden itibaren bu oranların üzerinde bir faiz oranı uygulanamayacağını vurgulayan Bakan Çağlayan, tüketicilerin, belirtilen bu azami oranları geçmemek üzere belirlenecek faiz oranlarına dikkat etmelerini istedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title