Haberler

Çağla Şikel'in 3 TL İçin Taksiciyle Birbirine Girdiği İddia Edildi

Güncelleme:

Ünlü model Çağla Şikel'in, 3 TL için taksiciyle birbirine girdiği iddia edildi. Taksimetre üzerindeki yazan rakamdan fazla ücret talep eden taksiciye çıkışan Şikel, "Kafanıza göre ücreti mi artırıyorsunuz?" dedi.

Bu sıralar yayınladığı Youtube videolarıyla gündeme gelen Çağla Şikel, fazla ücret isteyen taksiciyle kavga etti. Şikel, ""Taksimetrede yazanı görüyoruz. Kafanıza göre ücreti mi artırıyorsunuz?" diye taksiciye sinirlendi.

DURUMA İTİRAZ ETTİ

Göltürkbükü'nde kaldığı otelden taksiye binen 39 yaşındaki sunucu, yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Flamm Beach'e gitti. Ünlü modelle ailesi beach'e vardığında taksimetrede 12 lira yazmasına rağmen taksici iddiaya göre 15 lira istedi. Taksicinin fazla ücret istemesi üzerine Şikel'in duruma itiraz ettiği öğrenildi.

Çağla Şikel'im 3TL İçin Taksiciyle Birbirine Girdiği İddia Edildi

FAZLADAN PARA İSTEYİNCE ORTALIK KARIŞTI

Şikel, "Ben sonuçta şoförüm. Bana 15 lira almam söylendi" diyerek fazladan 3 lira talep eden taksiciye çıkıştı. "Taksimetrede yazanı görüyoruz. Kafanıza göre ücreti mi artırıyorsunuz?" diyerek sinirlenen Şikel'in 12 liralık taksi parasını ödeyip şiddetle araçtan indiği iddia edildi.

Çağla Şikel'im 3TL İçin Taksiciyle Birbirine Girdiği İddia Edildi

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500

Yorumlar (83)

vatandaş:

çağla hanım gerçekten tebrik ederim sizi. maksat 3 tl değil hakedilmeyen ücret talep edilemez. buna benzer taksi şöforleri yüzünden ülkemize turistler korkarak gelmekte. bu sadece tatil beldelerinde değil, türkiyenin her yerinde yaşana bir sıkıntı.

35
3
yanıtYanıtla
adım insan nakli:

kimse yanlış anlamasın ama adam 15 tl istemekte haklı zaten duraktan gidip şikeli alıp bırakıp geri dönmede 6-7 tl yakıt yakmıştır bu adam yarım birde adamın yevmiyesinde yarım saat alsa oda 4 5 tl ye tekabul eder bu arabanın sigortası lastiği o seferde ki masrafıda 2-3 tl ye tekabül etse en düşük hesap 12-15 tl arası tutar masrafı karşı çıkanlara soruyorum taksici değilim siz olsanız biri size 2 3 tl teklif etse kim olursa olsun ünlü ünsüz o kişiye yarım saat boyunca hizmet edermiydiniz?????

6
30
yanıtYanıtla
Kenan:

Boş konuşma taksimetreye senin dediğin bu masrafları ekliyorlar zaten. Şikeli yedirtmeyiz.

yanıt6
yanıt1
bence haklı:

bence haklı bu devir de kimse kimseye 3 tl için hizmet yapmaz

yanıt3
yanıt2
insan nakli:

bende 15 tane nakliye arabası var hiç bir kurum kuruluş fabrika nakliye ve sefer bedellerinde taksiciler dahil hiç bir masrafı eklemez sadece alacakları bedel yakıt üzerinden hesap edilir senin dediğin şekil olsa araştırabilirsin en sonunda işi bırakırken borçlanıp elindeki malı mülkü kayıp etmezdi

yanıt0
yanıt0
isim:

taksimetre kapıda açılır. aracın masrafından müşteriye ne mevcut masraflar km başı ücrete eklenir toplam tutar neyse ödersin. o zaman her meslek grubu hizmetinin dışında iş aletleri için harcadığı masrafıda eklesin

yanıt2
yanıt0
Bir garip:

Çok para kazanıyor diye hakkını savunamayacak mı?

30
4
yanıtYanıtla
gurbetci:

taksi metre ucreti yaziyor fazlasini istemek haksizlik mesele uc bes kurus hesabi deyil enayi yerine konmakdir

31
1
yanıtYanıtla
GERÇEK:

Hak ne ise o. . . kapıda taksimetre açıldığında 8-10 TL ile açılıyor. Devamında km çalışıyor. . 15 TL istemesi de ne demek oluyor. Ha sen 12 TL tuttu desin o çıkarır 15TL verir üstü kalsın der zaten. . Direk 15 dersen müşteri keriz yerine konduğunu hisseder doğal olarak ta tepki verir. . Kimse keriz değil. .

29
1
yanıtYanıtla
Ayşe:

Bence sonuna kadar haklı kadın bu taksiciler ve hat münübüsleri canımızdan bezdirdiler hizmet sıfır para istemeye gelince herkes bi aslan kesilir

25
2
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title