Haberler

Çağla Şıkel Fiziğiyle Genç Kızlara Taş Çıkarttı!

Güncelleme:

Çağla Şıkel ve çocukları Kuzey ve Uzay'ın tatil keyfi devam ediyor. 2 çocuk annesi olan 39 yaşındaki ünlü sunucu Şıkel, fiziğiyle genç kızlara taş çıkarttı.

Ünlü sunucu Çağla Şıkel tatil fotoğraflarıyla magazin gündemini sallamaya devam ediyor. 2 çocuk annesi olan 39 yaşındaki ünlü sunucu Çağla Şıkel, fiziğiyle genç kızlara taş çıkarttı.

DÜZGÜN FİZİĞİYLE PARMAK ISIRTTI

Objektiflere yansıyan mayolu fotoğraflarıyla erkek hayranlarını aklını başından alan Şıkel, kadın hayranlarına da parmak ısırttı.

Çağla Şikel Fiziğiyle Genç Kızlara Taş Çıkarttı!

ÇOCUKLARINI İHMAL ETMEDİ

Tatilde çocuklarıyla da ilgilenmeyi ihmal etmeyen ünlü isim, bol bol güneşlenirken ve denize girerken görüntülendi. Şıkel'in kusursuz ve selülitsiz vücudu objektiflere yansıdı.

Çağla Şikel Fiziğiyle Genç Kızlara Taş Çıkarttı!

"EMRE ALTUĞ BAŞINI TAŞLARA VURUYORDUR"

Çağla Şıkel'in tatil fotoğrafları hayranları tarafından da takip ediliyor. Bazı hayranları Şıkel'in fotoğrafını paylaşarak, "Emre Altuğ başını taşlara vuruyordu" ifadesini kullandı.

Çağla Şikel Fiziğiyle Genç Kızlara Taş Çıkarttı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (52)

büşra:

Fizik görmesek kemik çuvalını yutturacaksınız.

29
4
yanıtYanıtla
ASLI:

KURU KEMİK DEĞİLBE KIZ ÇELİK GİBİ SAĞLAM KAS.

yanıt3
yanıt3
ASLI:

İLK RESİM SUDAN ÇIKARKEN MERDİVENDAN TUTUNMUŞ. SAĞ KOLUNA DİKKAT ET HATUN PAZU YAPMIŞ.

yanıt3
yanıt2
ATEŞ SİZİ ÇAĞIRIYOR İKİZ DİNGİLLER:

BÜŞRA İLE ASLI ADINDA İKİ DİNGİL KAYBOLMUŞTUR GÖRENLERİN İNSANİYET NAMINA TIMARHANEYE GETİRMESİ RİCA OLUNUR.

yanıt8
yanıt4
Sevtopolis:

Emre bey iyi oldu ki kurtuldunuz bu kadından, , , ,

10
1
yanıtYanıtla
Simge:

Emre elini sallasa Ellisi ona kadın mı yok herşey boyda Fizikte değil işi gücü yok başını taşlara vursun çokta umrunda adamın

9
0
yanıtYanıtla
Kara Temel:

Denize tuvaletini yapiyormus gibi duruyo.

6
3
yanıtYanıtla
cıvık:

çağla''nın suratı benim kabızken ıkındığım andaki şekile benziyor. ha gayret az daha ıkın, çıkacak

8
0
yanıtYanıtla
Gözlemci:

Süt gibi laa

4
4
yanıtYanıtla
SADO:

dokunmayın çağlama yanıyor çırağan sarayı gibi

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title