Haberler

Çağla Şıkel, Evleneceği Adamda Aradığı Kriterleri Sıraladı

Güncelleme:

2015 yılında Emre Altuğ'la ayrıldıktan sonra hayatına kimseyi almayan Çağla Şıkel, katıldığı etkinlikte evleneceği adamda aradığı kriterleri sıraladı.

Bir AVM'de düzenlenen etkinliğe katılan podyumların aranan ismi Çağla Şıkel, yeniden anne olmak istediğini söyledi.

ARADIĞI KRİTERLERİ SIRALADI

Ünlü model, evleneceği adamda aradığı kriterleri "Evleneceğim adamın benden daha güçlü olması lazım. Ben bu yaştan sonra artık işinde başarılı, disiplinli ve duruşuna aşık olabilirim" şeklinde sıraladı.

2015 YILINDAN BERİ BEKAR

Çağla Şıkel 2008 yılında Emre Altuğ ile evlenmişti. Çiftin yolları 2015 yılında ayrılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Emre Altuğ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (41)

dürüst akp,li:

Aslı sana talibim,,ancak günde üç övün yemek beş övün dayak var.hemen nişan yüzüklerini takabiliriz.dügünü ankaradaki sarayda yapalım,ne dersin..???

45
3
yanıtYanıtla
ASLI:

5 YILDIR KİCK-BOX YAPIYORUM. AĞIRLIK KALDIRIRIM. NORMAL GÜÇTEKİ ERKEĞİ RAHATLIKLA YERDEN YERE VURURUM. YANİ O 5 ÖVÜN DAYAĞI SEN YERSİN UYARMADI DEME.

yanıt2
yanıt2
MERSİN''Lİ:

DÜRÜST AKP ''Lİ . . . . . . Karakterinizde var kadına dayak atmak !

yanıt2
yanıt1
GERÇEK AKP Lİ:

SENİN GİBİ KAREKTERSİZLERİN NE OLDUĞUNU BİZ ÇOK İYİ BİLİYORUZ AKP Lİ ADI ALTINDA YORUMLAR YAPIP ALTINADA TROLCÜ BİR İKİ CHP Lİ SALAK VE CAHİL GENÇLİĞİ BİRLEŞTİMİ TAMAMDIR SAÇMA SAPAN KONULAR MUHABBETLER UZAR GİDER O YÜZDEN BIRAKIN BU OYUNLARI 24 HAZİRAN SANDIĞA BEKLERİZ YILLARDIR OLDUĞU GİBİ YİNE GÖMECEĞİZ SİZ CAHİL SÜRÜSÜNÜ MERAK ETMEYİN

yanıt2
yanıt0
emekli papaz:

Aslı sana ciddi olarak evlenme teklif ediyorum..yaşım 60 ancak 35 gibi görünüyorum,çok bakımlıyım,dişlerim inci gibi,,bodrumda marmariste villalarım var,,para bol,ancak koyu hıristiyanım,seninde hıristiyan olmanı istiyorum.

27
11
yanıtYanıtla
ASLI:

YAŞ, PARA ÖNEMLİ DEĞİL AMA BEN DİNDAR BİRİ DEĞİLİM VE KOYU DİNDAR BİRİ İLE ANLAŞACAĞIMI SANMIYORUM. HAYATDA BOL ŞANSLAR.

yanıt0
yanıt2
sonbahar:

mankenlik yasi gecti performansi düstü. Cocuk bahane zengin bir erkek bulup kösesine cekilip para yiyecek. Parali erkekde 2 cocuklu bir bayanla evlenecek Kadar aptal degil. . o Kadar citir ve bekar varken. .

17
13
yanıtYanıtla
RVR:

Özetle cüzdan kabarık olsun diyor.

12
0
yanıtYanıtla
weweweqw:

balkonuda mutfağa katalım mı

11
0
yanıtYanıtla
CAMCI:

ÇOK FENA DURUŞUM VAR AMA PARA AZ SABAHLARI SİMİT PEYNİR ZEYTİN SINIRSIZ ÇAY ÖĞLEN NE İSTERSEN YE AKŞAM NE İSTERSEN YE HEPSİNİ ŞİRKETTEN YOLLARIM O KADAR FORSUM VAR.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title