Haberler

Milli Tenisçi Çağla Büyükakçay, Fransa Açık'a Veda Etti

Güncelleme:

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, sezonun ikinci grand slam turnuvası Fransa Açık'ın birinci eleme turunda Rus Anna Blinkova'ya 2-0 yenilerek ana tabloya kalamadı.

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, sezonun ikinci grand slam turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) birinci eleme turunda Rus Anna Blinkova'ya 2-0 yenilerek ana tabloya kalamadı.

ÇAĞLA BÜYÜKAKÇAY TURNUVAYA VEDA ETTİ

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen toprak kort turnuvasında ana tabloya kalabilmek için mücadele eden dünya klasmanının 108. basamağındaki Çağla Büyükakçay, tek kadınlar birinci eleme turunda sıralamada 178'incilikte yer alan Anna Blinkova ile karşılaştı.

Rakibine bir saat 22 dakika süren mücadelede 6-3 ve 6-2'lik setlerle 2-0 kaybeden Çağla Büyükakçay, turnuvaya veda etti.

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (3)

tfn:

bu kızla ilgili ne zaman bi haber görsem turnuvaya veda etti oluyor.

2
0
yanıtYanıtla
yıldızelli sadettin:

ya bu kızda her turnuvada ilk turda elenyo poh poh luyorlarda pohpohluyorlar olmaz kızım senden tenisçi felan yaşın ilerlemeden bul bi koca evlen yoksa çirkinsin zaten sıkıntı olur ilerde

1
0
yanıtYanıtla
BURSASPORLU:

geçen röportajda hedefim ilk 50 diyordu çıldırdım haberde 108. yazılmış 178 olacak doğrusu son dönemlerde formsuz gelene geçene yeniliyor hedef ilk 50 oldu canım ilk 10 deseydin biran evvel toparlanırsın umarım gerçi ipek var başak var ayla var senden daha fazla umut veren

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title