Haberler

Çağdaş Kültür ve Sanat Derneği Sergisi Açıldı

Çorlu Çağdaş Kültür ve Sanat Derneği'nce Düzenlenen "El Sanatları, Resim, Seramik ve Kitap" Sergisi Omurtak Caddesi'nde Açıldı.

Çorlu Çağdaş Kültür ve Sanat Derneği'nce düzenlenen "El Sanatları, Resim, Seramik ve Kitap" sergisi Omurtak Caddesi'nde açıldı.

Eski Koçbank binasında Çorlu Çağdaş Kültür ve Sanat Derneği'nce organize edilen "El Sanatları, Resim, Seramik ve Kitap" sergisi açıldı. 31 Mayıs 2007 tarihine kadar açık kalacak sergide yağlı boya, ebru, kara kalem çalışmaları, seramik ve çini desen tasarımları sergileniyor. Çorlu'da bulunan sanatçıların eserlerinin sergilenmesinin kendilerini çok memnun ettiğini söyleyen Çorlu Çağdaş Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Aysel Ergüney, "Çini, resim, ebru, seramik, yazın, hat sanatı çalışmalarında bulunan

sanatsever üyelerimizin çalışmalarını sergiliyoruz. Amacımız derneğimize gelir elde etmek değil üyelerimizin çalışmalarını sergilemek. Tüm halkımızı sergimize bekliyoruz" dedi.

(EŞ-ED-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title