Haberler

Çağdaş Bir Türkiye

Güncelleme:

ÇYDD Beylikdüzü şubesi, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetimine ziyarette bulundu.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD) Beylikdüzü şubesi, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetimine ziyarette bulundu.

Topluma fayda veren her derneğe sahip çıkılması gerektiğinin altını çizerek konuşmasına başlayan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, önemli hizmetler veren dernekleri her zaman destekleyeceklerini ifade etti.

KENDİNE GÖRE ORTAM YARATMA MODELİ

Sivil toplum örgütlerine hiçbir önyargı taşımadıklarına da vurgu yapan Ekrem İmamoğlu, "Maalesef iktidar toplumun dinamik yapısını zenginleştiren derneklerimizi ayırmıştır ve ona göre tavrını belirlemektedir. Bu zihniyetle toplumun ilerlemesi mümkün değil. Sadece kendine göre ortam yaratmanın modelidir" tespitini yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da kutlayan İmamoğlu, bayramların hissedilerek geçirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

ANLAMLI SERGİ

Amaçlarının çağdaş bir Türkiye olduğunu ifade eden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Beylikdüzü Şube Başkanı Alev Sakar ise, bir arada el ele olunması gereken zamanlardan geçildiğini belirterek "Prof. Dr. Türkan Saylan'ın mirasını omuzlarımıza yüklendik. Bu mirası götürmekte de kararlıyız" açıklamasını yaptı.

Ziyarette, CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları'nın 23 Nisan dolayısıyla çocuklar için düzenlediği etkinlikten bahseden Gençlik Kolları Başkanı Uğur Dağ, çocukların renkli boyalarla el izlerini alarak bir resim sergisi oluşturduklarını söyledi. Dağ, bölgedeki belli noktalarda kurdukları standlarla 1000'e yakın çocuğa ulaştıklarını ifade etti. İlçe binasına getirilen tablolar renkli görüntülere sahne oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title