Haberler

Çadır Kentte Futbol Turnuvası Sona Erdi

Akçakale Kaymakamlığı Süleymanşah Konaklama Tesisi'nde barınan Suriyeliler'in savaş psikolojisinden uzaklaşması için futbol turnuvası düzenledi.32 takımın katıldığı ve 45 gün süren turnuvanın final maçında Eğitimcilerspor ile El-Fıratspor karşılaştı.

Akçakale Kaymakamlığı Süleymanşah Konaklama Tesisi'nde barınan Suriyeliler'in savaş psikolojisinden uzaklaşması için futbol turnuvası düzenledi. 32 takımın katıldığı ve 45 gün süren turnuvanın final maçında Eğitimciler spor ile El-Fırat spor karşılaştı. Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Kamp Müdürü Halil Tekyıldız, Akçakale spor Başkanı Bozan Yavuz'un da izlediği final maçını Eğitimciler spor kazanarak turnuva galibi oldu. Turnuvanın galibi olan takımın oyuncularına Kaymakam Eyüp Fırat, madalya ve kupalarını verdi. Kupa töreninin ardından konuşan Kaymakam Fırat, Bu sıkıntılı günlerinde Suriyeli genç kardeşlerimizin rehabilite olmaları için kamp yönetimimizle spor organizasyonu düzenledik. Futbol, voleybol, masa tenisi gibi spor aktivitelerini gençler için son derece faydalı olduğunu inanıyoruz. Süleymanşah Konaklama Tesisi'nde böyle etkinlikler devam edecektir dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eyüp Fırat Akçakale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title