Haberler

Caddebostan Sahilinde Plates

Eti Form Spor Günleri Kapsamında Caddebostan Sahilinde Kurulan Alanda Çağla Kubat, Katılımcılarla Plates Yaptı. Bayan Katılımcıların Yanında Erkekler de Plates Sporuna Yoğun İlgi Gösterdi.

ETİ Form Spor Günleri kapsamında Caddebostan sahilinde kurulan alanda Çağla Kubat, katılımcılarla plates yaptı. Bayan katılımcıların yanında erkekler de plates sporuna yoğun ilgi gösterdi.

Bu yıl 3.'sü düzenlenen Eti Form Spor Günleri Formball aktivitesi, Caddebostan sahilinde başladı. Aktivite öncesi düzenlenen basın toplantısında markanın Kategori Müdürü Zeynep Dipçin Akdoğan, ürün ve amaçlarıyla ilgili bilgi verdi. Obezite ve beslenme alışkanlıklarına bağlı kalp, tansiyon gibi sağlık sorunlarının yaşam kalitesine etkileri nedeniyle tüketicilerin daha bilinçli tüketim eğiliminde olduklarını anlatan Akdoğan, "Doğru beslenme alışkanlıklarının artmasıyla light ürün pazarı gün geçtikçe büyüyor. 2007 yılında yüzde 6'lık büyüme gösteren light ürünler pazarı, bu yılın ilk 5 ayında yüzde 10'luk bir artış gösterdi. Pazarda Eti Form markası akla gelen ilk marka olmakla birlikte pazardaki payı yüzde 58'e ulaştı" dedi.

Tüketicilerin sadece beslenme bilincine ermesinin yanında spora da yönlendirmek istediklerini söyleyen Akdoğan, Formball aktivitesi ile binlerce insana ulaşıp spor yapma bilincini geliştirmek istediklerini dile getirdi.

Caddebostan sahilinde kurulan alanda Çağla Kubat'ın yönettiği Formball aktivitesi ise büyük ilgi gördü. Düzenli olarak sahilde yürüyüş yapanlar, Çağla Kubat'ın yaptırdığı platese yoğun ilgi gösterdi. Zaman zaman hareketleri yapmakta zorlanan katılımcılara Kubat moral verdi. Platesin ardından katılımcılarla sohbet eden Milli sörfçü Çağla Kubat, 4 yıldır Türkiye birincisi olduğunu ama asıl hedefinin dünya sıralamasında yer bulmak olduğunu belirterek, bu amaç için çok çalıştığını söyledi.

Eti Form Spor Günleri Formball aktivitesi, 31 Ağustos tarihine kadar cumartesi ve pazar günleri halka açık olarak etkinlik alanında devam edecek.

(FA-EY-EY-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title