Haberler

Cadde ve Sokaklara Fotoğraflı Tabela

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde belediyenin, cadde ve sokaklara yerleştirdiği tabelalara ismini taşıyan kişi veya yöreye özgü ürünlerin fotoğraflarını yerleştirmesi ilgi çekti.

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde belediyenin, cadde ve sokaklara yerleştirdiği tabelalara ismini taşıyan kişi veya yöreye özgü ürünlerin fotoğraflarını yerleştirmesi ilgi çekti.

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, yaptığı açıklamada, cadde ve sokaklara yerleştirilen tabelada ismini taşıyan kişi veya yöreye özgü ürünlerin fotoğraflarının ilgi çektiğini söyledi.

Civelek, eski belediye başkanlarının her birinin ilçeye karşı büyük fedakarlık yaptığını belirterek, "İlçeye hizmet edenlere, Rabbim gani gani rahmet eylesin. Yaşayanlara Allah uzun ömürler versin. Yalnız belediye başkanları içerisinde Hilmi Gökçen, halkımızın gönlünde taht kurmuştur. İlçemize kalıcı hizmetler yapan, Hilmi Gökçen Caddesi bizden önce verilmiştir. Bizler de caddelerdeki tabelalara fotoğraflarına koyarak, tabelaları resimleriyle taçlandırdık."

İlçede Atatürk Caddesi'nin de olduğunu aktaran Civelek, "Atatürk Caddesi'ndeki tabelaya da Atatürk'ün fotoğrafını koyduk. Kanyon Caddesi'nde kanyonun, Ihlamur Caddesi'nde ıhlamurun ve merkezden geçen Cumhuriyet Caddesi'nde de cumhuriyetimizi en güzel şekilde temsil eden Türk Bayrağı fotoğrafı koyduk" şeklinde konuştu.

2004'den sonra AK Parti döneminde bakanlık yapan Murat Başesgioğlu'nun da ilçeye kısa süre içerisinde çok büyük hizmet ve destek verdiğini kaydeden Civelek, "Ona da bir gönül ve vefa borcumuz olarak, adını bir caddeye verdik ve fotoğrafını da caddeye koyduk. İlçe halkının gönlünde taht kuran büyüklerimize ve önderlerimize saygı ve vefamızı ifade etmek amacıyla bu fotoğraflı tabelaları koyduk" ifadesini kullandı.

Tabelaların halktan ilgi gördüğüne dikkati çeken Civelek, şunları kaydetti:

"Fotoğraflı tabela uygulamamızı sürdürmeye devam edeceğiz. İnşallah bu anlayışımız ve düşüncemiz ilelebet devam edecek. Azdavay ilçesine emeği geçenlere, vefa ve saygı göstermeyi sürdüreceğiz. Uygulamaya geçmeden önce, halkımızla paylaşmıştık. Yani bir Hilmi Gökçek'in fotoğrafını görmek, büyük önderimizin fotoğrafını görmek, sonra ilçemize son yıllarda destek veren Başesgioğlu'nun fotoğrafını görmek çok mutlu etti diye halkımızdan yüzlerce tebrik aldık."

Muhabir: Özkan Beyer

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - KASTAMONU

Kaynak: AA / Yerel

Osman Nuri Civelek Kastamonu Azdavay Gökçen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title