Haberler

Cadde Ortasında Bulunan Dükkana Girmeye Çalışan Hırsızlık Zanlısı Yakalandı

Ankara'da, Gece Yarısı Cadde Ortasında Bulunan Bir Dükkana Girmek İsteyen Hırsızlık Zanlısı, Polis Ekipleri Tarafından Kıskıvrak Yakalandı.

Ankara'da, gece yarısı cadde ortasında bulunan bir dükkana girmek isteyen hırsızlık zanlısı, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Yakalanan zanlı, dükkanın önünde sadece oturduğunu söylerken, elindeki kilit kesme aletleriyle ne yaptığını açıklayamayınca gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre, Talatpaşa Bulvarı üzerinde bulunan kaset ve CD satışı yapan dükkanın önüne gece saat 02.30 sıralarında gelen A.A., dükkanın kepenk kilitlerini kesmeye başladı. Elindeki aletlerle 4 kiliti kesen zanlı, devriye gezen polis ekiplerinin kendisini fark etmesiyle kıskıvrak yakalandı. Elinde suç aletleriyle yakalanan zanlı, dükkanın önünde oturduğunu iddia ederken, polis ekiplerinin bu aletlerle ne yapıyorsun sorusunu yanıtlayamayınca gözaltına alındı. İfadesi alınması için karakola götürülen zanlı kameraları karşısında görünce yüzünü sakladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(ÖY-ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title