Haberler

Malaga Oyuncuları Caballero ve Darder'e İzin Yok

Güncelleme:

Malaga'nın Arjantinli kalecei Willy Caballero için Manchester City, genç orta saha oyuncusu Sergi Darder içinse Tottenham Hotspur ara transferde İspanyol ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Ancak İngiliz ekipleri, kulübün genel direktörü Vicente Cassado'nun yaptığı açıklamanın ardından biraz daha düşünmek ve alternatif isimlere yönelmek zorunda kalabilir.

United ve City'nin gözü La Liga'da

Cadena Ser radyosuna konuşan Cassado bu iki oyuncuyu Ocak ayında satmayacaklarını ancak talip olan kulüplerin oyuncuların sözleşmelerinde yer alan fesih bedellerini ödemesi ve oyuncuların da istemesi durumunda transferlerin gerçekleşebileceğini söyledi.

Joe Hart'a alternatif bir isim arayan Manchester City'de, teknik direktör Manuel Pellegrini'nin eski öğrencisi Caballero'yu transfer etme isteği Ada medyasında ayyuka çıkmış durumda. Ancak Şilili teknik adamın Caballero ile yeniden birlikte çalışabilmek adına sözleşme fesih bedeli olarak 20 milyon Euro ödemesi gerecek.

Bu sezon A takıma yükselen 20 yaşındaki Sergi Darder içinse Tottenham Hotspur devrede. Ancak Malaga ile geçtiğimiz hafta sözleşmesini 2017 yılına kadar uzatan İspanyol orta saha oyuncusu için Londra ekibinin ödemesi gereken fesih bedeli 40 milyon Euro.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Malaga Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title