Haberler

Buzz, Kullanıcıların Elinde Şekilleniyor

Google'ın Sosyal Hizmeti Buzz'ı Sevenler Kadar Hoşlanmayanlar da Var. Kullanıcıların Sesine Kulak Veren Google, Bakın Bu Taze Serviste Nasıl Değişikliklere Gitti.

Chrome ve Android gibi atılımlarıyla başarı hikayelerini yazmaya alıştığımız Google için, sosyalleşme çalışmalarının meyvesi olan Buzz ile aynı tepkiyi aldı demek mümkün değil. Özellikle gizlilik konusundaki endişeler ve kullanıcıların istemi dışında yapılan "otomatik seçimler" sert tepki görünce, Google hızlı davranıp Buzz'da önemli değişiklikler yaptı.

ilk olarak otomatik takip etme özelliğini otomatik öneriler vermekle değiştiren Google, bu sayede listenizde bulunan herkesi otomatik olarak takip etmek yerine istediğiniz kişileri seçmenize olanak tanıyor.

Öte yandan, herkese açık Picasa Web Albümleri ve Google Reader paylaşılan dosyalarını otomatik olarak Buzz'a ilintilendirmeyi de kesen Google, beklenen seçenekleri kullanıcılara sunuyor.

Gmail'e eklenecek olan Buzz sekmesi aracılığıyla, e-posta servisinde Buzz'ı nasıl göreceğimize bizim karar vermemize izin veren Google, anlaşılan kullanıcılarının güvenini kaybetmektense uzun uğraşlar sonucu yapılan otomasyonları kaybetmeyi yeğliyor.

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title