Haberler

Buzdolabından Yayılan Koku Bir Mahalleliyi Ayağa Kaldırdı

Güncelleme:

Gaziantep'te, kapısı açık unutulan buzdolabından yayılan kokuyu ceset kokusu zanneden mahalleli, ekipleri alarma geçirdi.

Gaziantep'te kapısı açık unutulan buzdolabından yayılan kokuyu ceset kokusu zanneden mahalleli, ekipleri alarma geçirdi. İtfaiye merdiveni ile içeriye giren ekipler, kokunun kaynağının kapısı açık unutulan buzdolabı olduğunu tespit etti.

MAHALLELİ, KOKUYA DAYANAMAYARAK POLİSİ ARADI

Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesi Alleben Mahallesi Kemal Köker Caddesi'nde bulunan 4 katlı bir apartmanın birinci katındaki daireden çevreye pis kokular yayıldı. Dayanılmaz hale gelen koku üzerine şüphelenen vatandaşlar, polis ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerinde geniş güvenlik tedbirleri alan polis ekipleri, vatandaşların ifadeleri doğrultusunda kokunun apartmanın birinci katında bulunan A.S.'nin evinden geldiğini belirledi.

İTFAİYE EKİBİ, MERDİVEN DAYAYARAK EVE GİRDİ

İtfaiye ve sağlık ekiplerinin de çağrılması üzerine ekipler, itfaiye merdiveniyle evin balkonuna çıktı. Kapıdaki asma kilidin kesilmesiyle içeri giren ekipler evde kimseyi bulamazken, buzdolabının kapısının açık olduğunu fark etti. Buzdolabında bulunan yiyeceklerin bozulduğunu ve koktuğunu belirleyen ekipler mahalleden ayrıldı.

Öte yandan, evde yaşayan A.S. ve ailesinin 2 hafta önce şehir dışına çıktığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Şahinbey İtfaiye 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (11)

KUZEYİN UŞAĞI:

İNSANLARIN HER TÜRLÜ YARDIMINA KOŞAN. YANGINLARDA ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELEN KORKUSUZ İTFAİYE ERLERİNE ALLAH KOLAYLIK SABIR GÜÇ VERSİN İNŞALLAH.

75
0
yanıtYanıtla
ANTEP ZABITASI:

ANTEPTE BU SURİYELİLERİN SEYYAR SATICILARI KARAYOLUNA BİLE TAŞIYOR ONLARA BAKINIZ. . GAZİANTEPLİLER HİÇ RAHAT DEGİL.

20
4
yanıtYanıtla
geceye suudilere söverek devam ediyorum:

itfayecilerin calisma sistemi ve imkanlari buzdolabindakinden daha bozuk. . . . yazik cag atladik dediler dünya markasi ülkeyiz dediler dedilerde dediler. . mal meydanda. . .

10
11
yanıtYanıtla
GECEYE SENLE BAŞLAMAK:

ÜLKEYE BİR ŞEY OLDUĞU YOK. HEM DERDİ TASAI SANA DÜŞMEZ SEN BAK KENDİ İŞİNE. DEVLETE YAZIK OLMAZ MERAK ETME. AKILSIZ SENDE.

yanıt3
yanıt3
1:

neden eksiliyorsunuz aga çokmu iyi biliyorsunuz türkiyedeki itfaiye sistemini

yanıt0
yanıt0
FANi:

Buzdolabınin kapisini açık bırakmayın bozulur.

14
1
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

ev sahibi gelince ne diyecez şimdi; valla komşu adam doğradın sandık seni ihbar ettik kapını pencereini kırdık evine zorla girdik seni bütün Antep e etiket ettik ama neyse boşvermk, eeee nevar ne yok nereleri gezdiniz yarın oturmaya gel.

14
0
yanıtYanıtla
İSTANBULLU:

HER KOYUN KENDİ AYAĞINDAN ASILIR DERLER AMA KOKUSUNU DÜŞÜNMEZLER

9
2
yanıtYanıtla
açık açık:

öyle oldu geçen sefer ayakkabım çıkartım evde kapı açık unuttum . 1 saat sonra polis geldi

10
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

buzdolabına öküz kesip koydun galiba

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title