Haberler

Denizli'de Bir Yurdun Buzdolabında Bebek Cesedi Bulundu

Güncelleme:

Denizli'de, yurdun buzdolabında başı ve gövdesi ayrı halde bulunan bebeğin annesi olan üniversite öğrencisi ile bebeğin babası gözaltına alındı.

Denizli'de, yurt odasındaki buzdolabında başı ve gövdesi ayrı halde bulunan bebeğin annesi olduğu ileri sürülen üniversite öğrencisi ile bebeğin babası olduğu iddia edilen kişi, gözaltına alındı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait bir yurtta kalan Pamukkale Üniversitesi öğrencisi Ü.T, daha önce okul kantininde çalışan ve 9 aydan bu yana yaptığı askerlik görevinden izne gelen erkek arkadaşı F.C'ye, 3 gün önce yurt tuvaletinde kız bebek doğurduğunu, ölü dünyaya gelen bebeğin kafasını keserek, gövdesiyle buzdolabında sakladığını söyledi.

Bunun üzerine F.C, ikna ettiği Ü.T. ile İl Emniyet Müdürlüğü'ne gitti. Ü.T, ifadesinde, bebeğin ölü doğduğunu ve ne yapacağını bilmediği için paniğe kapıldığını ileri sürdü. Ü.T'nin odasında yapılan aramada, buzdolabında başı ve gövdesi ayrı bebek cesedi bulundu. Ceset, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderildi.

Ü.T. ve bebeğin babası olduğu iddia edilen F.C'nin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Pamukkale Üniversitesi Yurtlar Kurumu Denizli Bebek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title