Haberler

'Büyülü Patenler' İstanbul'a Geliyor...

Buz Üzerinde İnanılmaz Şovlara İmza Atan Holiday On Ice Grubu, 'Büyülü Patenler' Adlı Gösterileriyle 8 Mart'tan İtibaren 10 Gün Boyunca İstanbullular İçin Şov Yapacak.

Buz üzerinde inanılmaz şovlara imza atan Holiday on Ice grubu, 'Büyülü Patenler' adlı gösterileriyle 8 Mart'tan itibaren 10 gün boyunca İstanbullular için şov yapacak.

İstanbul, renkli ve etkileyici bir buz gösterisine sahne olacak. 'Dünyanın en eğlenceli buz şovu' olarak adlandırılan 'Büyülü Patenler' gösterisi, 8-18 Mart tarihleri arasında Maslak Park Orman'da olacak.

Beşiktaş Kültür Merkezi'nin Türkiye ile tanıştıracağı Hollandalı Holiday on Ice grubu için Park Orman'ın havuz bölümünün üzeri kapatıldı ve 3 bin 250 metrekarelik bir gösteri alanı hazırlandı. Topluluğun 'Büyülü Patenler' gösterisinde; 50 profesyonel buz patenci görev alıyor. Topluluk, seyirciyi rengarenk kostümleri ve akrobatik dansları ile fantastik bir dünyaya götürüyor. Dansçılar bazen bir hayvanat bahçesini, bazen de romantik bir Paris kafesini buz pistine taşıyor.

GRUP, 1943'TEN BERİ BUZ ÜSTÜNDE ŞOV YAPIYOR.

'Büyülü Patenler'in ışık efektleri, ödüllü ışık yönetmeni Patrick Woodroffe tarafından hazırlanıyor. Kostümler, 'Lido de Paris'nin tasarımcısı Edwin Pienky imzasını taşıyor. Gösterinin özel şarkısı 'Just Dream' ise tüm dünyanın Modern Talking grubuyla tanıdığı Thomas Anders'e ait. 1943'den bu yana, gösteri yapa Holiday on Ice grubu, her yıl ortalama 20 ülke ile 80 kent geziyor. 'Büyülü Patenler'in her dansçısı çıktığı her gösteride ortalama 8 kilometre kayıyor. Gösteri boyunca sahneden 350 farklı kostüm geçiyor. Holiday On Ice grubunun 'Büyülü Patenler' ekibinde, 15 farklı milliyet var ve bu nedenle kuliste 10 farklı dil konuşuluyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title