Haberler
Güncelleme:

Kiralık katiller tarafından öldürülen Büyükşen çiftinin çocukları, cinayetin çözülmesinden sonra ilk kez konuştu

500

Yorumlar (6)

Adem Sarıkaya:

Müge anlı bu kızın günahından nereye gidecek acaba Resmen kızı (Büşra) katil ilan etti. Tüm söylediği her şeyi kızı suçlayarak söyledi. İnşallah Bi özrü çok görmez kıza... Ben olsam hakkımı helal etmem.

159
71
yanıtYanıtla
Veysel :

Bundan şunu anlıyorum 3,5 sene emniyette cinayetlerden sorumlu amir ve memurlar yan gelip yatmışlar.Bu yatanları bir zahmet emekli ediverin evde yatacak zamanları çok olacak.Bu olay sanırım TV ye çıkınca 1 ay içinde çözüldü.Neden acaba???

207
17
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Güzel senaryo yapmışsınız kiralık katil yanlış eve girmiş falan filan ancak kendinizi kandırırsınız

148
60
yanıtYanıtla
omer turan:

olay arapsaçı ben inanmıyorum. köyde kiralık katil falan olacak sey değil, kargalar bile güler.

89
24
yanıtYanıtla
Pargalı Arif:

10 Milyon Suriyeli var. 10 Milyon da siz olun. Biz çalışır bakarız size müslüman kardeşlerimiz. İyi ki geliyorsunuz. Sayenizde işçilik ucuzluyor. Nargile satışlarımız artıyor. Dükkân falan lazımsa çarşıda acın kafaniza göre. Yaşasin Dünya islam liderligi

24
31
yanıtYanıtla
SéZér YılmAz:

Saçmalamayın Furkan benim arkadaşımdı ve evlenip boşandı biliyordu yeterli kadın kandırmak istesin olayın buraya geleceğini Allah'tan başka kimse. Bilemzdi Allah rahmet eylesin güzel bir kardesimizdi kötü konuşmasın kimse hele bilmeden boş konuşan hiç olmasın

17
18
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title