Haberler

Büyükşehirden sulama kooperatiflerine boru desteği

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından sulama kooperatiflerine boru ve ek parça desteği sağlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından sulama kooperatiflerine boru ve ek parça desteği sağlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal mahallelerdeki üreticilere destek vermek için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda Saruhanlı ilçesine bağlı Nuriye Sulama Kooperatifine 110mm/6atü 1000 metre boru ve ek parçaları ile Akhisar ilçesine bağlı Harmandalı Palazdede Sulama Kooperatifine 110mm/6atü 1500 metre toplam 2500 metre boru yardımı yapıldı.

S.S. Saruhanlı Nuriye Sulama Kooperatifi Başkanı Süleyman Özdoğan, boruların ve ek parçaların tesisleri için oldukça faydalı olacağını, belirli bir bölümünün atıl durumda bulunduğu tesisin bu yardımla faal hale geleceğini ve 250 dekar daha alanın sulanabilir arazi vasfı kazanacağını belirtti. Özdoğan, "Verilen bu yardımlar için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Sayın Yılmaz Usta ve ekiplerine teşekkür ederim" dedi.

Akhisar'dan teşekkür

Akhisar Palazdede Sulama Kooperatifi Başkanı Süleyman Arkan ise, "Kooperatif imkanlarıyla yeni açmış olduğumuz sondaj kuyusunu devreye alarak yaklaşık olarak 300 dekar zeytin bahçelerini sulamaya açacağız. Buna imkan sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum. Ayrıca dilekçe vermemden yaklaşık 5 gün gibi kısa bir sürede araziyi çalışmalarını hızla tamamlayıp bu yardımı almama öncülük eden ve yardımlarını esirgemeyen Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Sayın Yılmaz Usta ve ekiplerine teşekkür ederim. İyi ki Büyükşehir, iyi ki Cengiz Başkan" diye konuştu.

"Desteğimiz devam edecek"

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde üreticinin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, "Yaşanan Covid-19 pandemi sürecinde tarımsal üretim oldukça önem arz ediyor. Tarımsal devamlılığının sağlanması için kooperatif ve üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Elimizden gelen desteği gösterip üreticilerimizin üretim sezonunda sorun yaşamamaları için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Cengiz Ergün Saruhanlı Akhisar Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title