Haberler

Büyükşehirden Amatör Spora Yardım

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki 113 amatör spor kulübüne 200 bin TL maddi yardım yaptı.

Büyükşehir Belediye Meclis salonunda gerçekleşen törenle spor kulüplerine yardım çekleri dağıtıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Aydın Şube Başkanı Hasip Arıkan ve kulüp temsilcileri katıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak amatör kulüplere yönelik yardım kampanyasını gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını belirten Başkan Özlem Çerçioğlu, "Bu yardımla birlikte şubat ayında da 200 bin TL yardım daha gerçekleştireceğiz. Bu yardımları yaparak kulüplerimize destek vermek ve can suyu olmak istedik. Amacımız gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması. Bunun en güzel yolu spor. Sporla uğraşan gençler her zaman başarılı olmuşlardır. Ayrıca burada kız sporcuları görünce ayrı bir mutlu oldum" dedi.

Başkan Çerçioğlu Atatürk Spor Kompleksinin kısa sürede açılacağını ve önümüzdeki sezon altı noktada yüzme havuzları tesisleri kuracaklarını ifade etti.

Amatör spor kulüplerine yapılan yardım nedeniyle Başkan Çerçioğlu'na çiçek takdim eden ASKF İl Başkanı Arıkan da, yapılan maddi yardımın maddi sıkıntılar içerisindeki amatör spor kulüplerini bir nebze de olsun rahatlayacağını ifade etti. Törende yapılan konuşmaların ardından, maddi yardım çekleri kulüp temsilcilerine teslim edildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Özlem Çerçioğlu Aydın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title