Haberler

Büyükşehirden Alanya'daki Okullara Spor Malzemesi Yardımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi, Alanya ilçesindeki okullara spor malzemesi yardımında bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi, Alanya ilçesindeki okullara spor malzemesi yardımında bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Alanya'daki okullara forma, şapka, çanta, futbol, basketbol ve voleybol toplarından oluşan spor seti yardımı yapıldı.

Özellikle kırsal mahallelerde bulunan okulların spor araç-gereçleri yönünden desteklenmesi ve çocuklara spor bilincini aşılamak amacıyla gerçekleştirilen yardımların Antalya'nın 19 ilçesinde belirlenen program dahilinde sürdürülecek.

Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ekipleri, Alanya'da Karamanlar, Dereköy, Kızılcaşehir, Beyreli mahallelerindeki okullar ile Alanya merkezinde bulunan Fatma Özmüftüoğlu Lisesi öğrencilerine spor malzemelerini teslim etti.

Tişört, şapka, çanta, futbol, basketbol ve voleybol toplarının yanı sıra satranç takımlarından oluşan setleri alan öğrenciler ve okul yöneticileri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Menderes Türel'e teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya'da her yıl özellikle kırsal alanlarda eğitim ve öğretim veren okullara spor malzemeleriyle ilgili destek vermeye çalıştıklarını ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen malzemelerin okullardaki spor bilincini arttırmada önemli bir rol oynadığını aktaran Güney, eğitime destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title