Haberler

Büyükşehirden 780 Metrelik Alt Geçit

Kayseri Büyükşehir Belediyesince 780 metrelik tünelle yer altından geçilecek Tuna ve 30 Ağustos kavşakları projesinin temelinin yakın zamanda temeli atılacağını bildirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesince 780 metrelik tünelle yer altından geçilecek Tuna ve 30 Ağustos kavşakları projesinin temelinin yakın zamanda temeli atılacağını bildirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yaptığı yazılı açıklakmada, "Planlı Gelişim, Estetik Dönüşüm, Fonksiyonel Değişim" vizyonu doğrultusunda ulaşımdan eğitime, altyapıdan yeşil alana, kültürden sosyal projelere kadar Kayseri ve Kayseri'de yaşayanlara yakışacak projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti.

Projeleriyle Kayseri'nin sadece bugününü değil geleceğini de planladıklarını ifade eden Çelik, bu doğrultuda Kocasinan Bulvarı'ndaki trafiği kesintisiz hale getirecek projeleri bir bir hayata geçireceklerini kaydetti.

Çelik, Kocasinan ve Mustafa Kemal Paşa bulvarlarına yapılacak katlı kavşakların sadece bu caddelerin trafiğini değil, şehir merkezinin trafiğini rahatlatacağını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda Fuzuli Caddesi Kavşağı'na yapacağımız katlı kavşak projesinin temelini attık. Devamındaki Tuna ve 30 Ağustos kavşaklarında da çalışmalara başlıyoruz. İki kavşağı birlikte çözecek bir proje hazırladık ve ihalesini yaptık. Önümüzdeki günlerde bu projenin de temelini atacağız. Tuna ve 30 Ağustos kavşakları Kayseri'nin en uzun alt geçidiyle geçilecek. Alt geçit uzunluğu toplam 780 metre olacak. Tuna Kavşağı'nda 130 metre, 30 Ağustos Kavşağı'nda ise 140 metre kapalı kesit bulunacak. Alt geçide giren araçlar kesintiye uğramadan bu iki kavşağı ışıksız bir şekilde geçebilecek. Böylece Kocasinan Bulvarı'nı çok daha akıcı hale getirmiş olacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Çelik Kocasinan Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title