Haberler

Büyükşehir Zafer Mahallesinde Sokak İftar Yemeği Verdi

Güncelleme:

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve geleneksel hale getirilen mahalle iftarlar programlarından biri daha gerçekleştirildi.

Zafer Mahallesinde gerçekleştirilen iftar programına, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

İftar'a, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, bazı daire başkanları, şube müdürleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, mahalle iftarlarının asıl amacının birlik ve beraberlik içerisinde Ramazanı geçirmek olduğunu söyledi.

Türkiye'nin huzurunu bozmak isteyenlere karşı hep dayanışma içinde ve birlik içerisinde olunması gerektiğini vurgulayan Polat, "Bu güzel atmosferi görünce yapmış olduğumuz işin ne kadar doğru olduğunu anlıyoruz. Ramazan aylarını iyilik atmosferine dönüştürmeliyiz. Çünkü Ramazan sevgidir, paylaşmaktır. Bizde bu feyzi bugün Zafer Mahallesi sakinlerimizle yaşıyoruz" dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'de yaptığı konuşmada birlik beraberlik vurgusunda bulundu. Türkiye'nin kiritik süreçlerden geçtiğini belirten Tüfenkci, " Türkiye'de yeni bir döneme giriyoruz. Bu yeni döneme vereceğiniz desteklerle daha güçlü bir Türkiye ortaya çıkacak. Millet olarak en büyük görevimiz bu birlik ve beraberliği muhafaza etmektir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Tüfenkci Abdullah Hacı Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title