Haberler

Büyükşehir Tiyatrosu'na 4 Ödül

Direklerarası Seyirci Ödülleri kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 4 dalda ödüle layık görüldü.

Direklerarası Seyirci Ödülleri kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 4 dalda ödüle layık görüldü.

Bu yıl 15. kez düzenlenecek olan Direklerarası Seyirci Ödülleri kapsamında Adana, Mersin, Hatay'da, 2014-2015 Sezonu'nda başarılı bulunan oyuncular ile tiyatrolar belli oldu. Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları dört dalda ödüle layık görüldü. Oyuncu Performans Ödülü kategorisinde "Herostratos'u Unutun" oyunundaki; Herostratos rolüyle Hüseyin İnan Biçer, yine aynı oyunda, Kral Tissafen rolünü canlandıran Halil İbrahim Kurum; tasarım dalında ise "Herostratos'u Unutun" oyunundaki kostüm tasarım çalışması ile Güneş Abbas ve yapım dalında "Dede Korkut Kitabı" adlı oyunu ile Dr. Rasim Aşın ödüle layık görüldüler.

Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Müdürü İsmail Dikilitaş, "Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları olarak seyircilerimize teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü'nün sanata verdiği destekle gelecek sezonda da Adanalılar'a dört yeni oyunla perde demeye hazırlanıyoruz. Hedefimiz yeniden yapılandırdığımız tiyatromuzla, profesyonel bir anlayışta başarılı projelere imza atmak" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title