Haberler

Büyükşehir Son Meclisini Yaptı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri Mart ayının ikinci birleşimini ve aynı zamanda bu dönemin son meclisini yaptı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri Mart ayının ikinci birleşimini ve aynı zamanda bu dönemin son meclisini yaptı.

Büyükşehir Belediyesi 1. Meclis Başkanı Ünsal Göksen başkanlığında toplanan meclis üyeleri, geçen toplantıdan kalan 2 maddeyi oy çokluğuyla kabul ettikten sonra meclis üyelerinin duygu ve düşüncelerine yer verildi.

Duygulu anların yaşandığı mecliste, Meclis Başkanı Ünsal Göksen bir ara duygularına hakim olamadı. Son meclis toplantısında meclise gelmeyen üyelere de sitem eden Göksen, "Burası Gaziantep'in meclisi. Bizler ayda bir iki kez bir araya gelip bu kentin adına kararlar veriyoruz. Gönül isterdi ki diğer arkadaşlarımız da bugün burada olup hep birlikte vedalaşalım. Biz 5 yıl boyunca seviyeli bir meclis yaptık. Tabi ki bir mecliste farklı seslerde olacak. Birbirimizi kırmadan ve dökmeden bu kentin sıkıntılarına çözümler üretmeye çalıştık. Tabi ki bazen sert söylemlerimizi olmuştur. Bizler yine bu şehirde yaşayacağız. Birbirimizi göreceğiz ve bir arada olacağız. Ben herkese bu vesile ile teşekkür ediyorum" değerlendirmesini yaptı.

Söz alan Meclis Üyesi Hurşit Yıldırım ise 5 yıl boyuncu Gaziantep'in sorunlarına çözmeye çalıştıklarını, vatandaşların çıkarları doğrultusunda bazı maddelere karşı çıktıklarını, bazılarını da desteklediklerini belirtti. Yıldırım, "Bu süreç içinde meclis üyesi arkadaşlarımın kalplerini kırdıysam hepsinden özür diliyorum. Hatam olduysa herkesten helallik istiyorum. Benim de hakkım varsa onlara helal ediyorum" diye konuştu.

Bir başka Meclis Üyesi Mehmet Sucu da, diğer meclis üyesi arkadaşlarından helallik istedi ve hatasından dolayı arkadaşlarından özür diledi. Sucu, 5 yıl boyunca meclisi germeden ve sıkıntıya sokmadan çalıştıran Ünsal Göksen'e de ayrıca teşekkür etti.

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin de siyasetin çok farklı bir alan olduğuna vurgu yaparak, "Siyaset bir hizmet aracıdır. İnsanlara hizmet etmenin en iyi yoludur. Siyaset, insanları ve onların cevherlerini tanımak için bir araçtır. İnsanları alış verişte veya ticarette tanıyabilirsiniz. Ancak siyasette tanıdığınız kadar tanıyamazsınız. Siyasette hayattın hem iyi yönünü hem de kötü yanını görüyorsunuz. Şöyle bir geriye baktığınız zaman Türkiye'yi 40 yıldır yönetenlerin bir kısmı mezarda bir kısmının ise adı sanı anılmıyor. Allah bundan sonraki çalışmalarımızda da hizmet ettirmeyi nasip etsin. Tüm meclis üyesi arkadaşlarıma bundan sonraki yaşamlarında başarıları diliyorum" şeklinde konuştu.

Meclis üyeleri daha sonra birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title