Haberler

Büyükşehir Meclisi Toplandı

Belediye Meclis Salonu'nda Mehmet Savruk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Kocasinan, Melikgazi, Talas ve Hacılar Belediyelerinden gelen çeşitli nazım imar plan tadilatı talepleri ile bazı sokak ve caddelere verilecek isimler görüşülerek karara bağlandı.

Meclisin gündem maddeleri arasında Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan ve Talas Belediyelerinin 2011 mali yılı Performans Program teklifleri ile Büyükşehir ve 5 ilçe belediyesinin 2011 mali yılına ait Bütçe ve Bütçe Kararnameleri tekrar görüşülmek üzere ilgili komisyona havale edildi.

Ayrıca, Erciyes Dağı Kış Sporları ve Turizm Master Planı çerçevesinde bir bölümü tamamlanan sosyal tesis yapım işi kapsamında bir adet lokantanın 10 yıllığına kiraya verilmesi de mecliste görüşülerek kabul edildi.Mecliste görüşülen bir diğer madde ise Kayseri Kent Konseyi Genel Kurulu'nda kabul edilen; Stratejik Planlama Çalışma Grubunun; Kayseri Sağlık Misafirhanesi ve Amalgam (Civa Toplama) Projesi, Gençlik ve Spor Çalışma Grubunun; Kayseri Kent Konseyi Hatıra Ormanı Projesi, Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Çalışma Grubunun;

Kayseri Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Duyuru Portalı Projesi, Kadın Meclisi'nin; Kayseri Büyükşehir Belediyesi Engelli Kompleksi Projesi, Çocuk Parklarına Engelli Salıncakları Eklenmesi Projesi, Proje Havuzu Birimi ve Kayseri Sanat Galerisi Projesi, Belediye Meclisinde Kadın - Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Kurulması Projesi oldu. Bu madde de oybirliği ile ilgili komisyona havale edildi.

2011 yılında belediyece kimlere serbest ve indirimli pasoların verileceği ve ücretinin belirlenmesi talebi de meclisin gündem maddeleri arasında yer aldı. Bu madde de Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title