Haberler

Büyükşehir Meclisi Adliye Yeri ve Sebze Halini Görüştü

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ekim ayı ikinci oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığında yapıldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ekim ayı ikinci oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığında yapıldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ekim ayı ikinci oturumunda 23 maddelik gündem görüşüldü. Ekim ayının son toplantısında en önemli konuyu Hüseyin Aksu Tesislerinin takası ve bölge sebze hali maddeleri oluşturdu.

Takas işlemi konusunda meclis üyelerini bilgilendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Biz bu konuda ortak akılla karar vermeliyiz. Komisyon da encümene sevk etti. Encümenimiz bu yeri incelesin. Her iki yerin de rakamları belirlensin. Ondan sonra komisyonlarımıza tekrar gönderelim, bu komisyonlar, Başsavcılıkla, milletvekilleriyle, sivil toplum örgütleriyle hep beraber toplantılar yapılsın görüşmeler yapılsın. Bunun sonucunda karar verilsin. İstenilen yer oldukça büyük bir yer. Biz bu yerin hepsi olmayacağını da ifade ettik. Son karar meclisin. Bir bölümü verilebilir. Bir kısmı yeşil alan olabilir. Buna meclisimiz karar verecek. Bu iş siyasete dökülmesin. Aydın'a hizmet olarak algılıyoruz. Bu yatırım Aydın'da yapılmalı. El birliğiyle bu hizmeti uzlaşıyla Aydın'a kazandıralım" diye konuştu.

Gündem maddesiyle ilgili söz alan AK Parti'li Rıza Posacı, Aydın'ın ihtiyacı olan yeni adliye binasının tüm yönleriyle araştırılarak şehrin dışında bir yere yapılmasının daha uygun olabileceğini ifade etti.

Yapılan değerlendirmelerin ardından Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait Efeler ilçesindeki Hüseyin Aksu Spor Tesisleri ile Aydın Adliye Sarayı Binası'nın takas edilmesi talebi oy birliği ile encümene sevk edildi.

ACARLAR, BÖLGE SEBZE HALİ YERİ ACARLAR

Gündem maddeleri arasında bulunan Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nin İncirliova'nın Acarlar Mahallesi'ne yapılması uygun bulundu. Bölge hali şeklinde yapılacak olan tesis için İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'nin de aralarında bulunduğu 16 kişilik heyet oluşturulması ve bu heyetin Bursa halinde inceleme yapması kararlaştırıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu Hüseyin Aksu Acarlar Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title