Haberler

Büyükşehir'in Dev Adamları Seriye Taktı

Güncelleme:

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde final grubunda deplasmanda karşılaştığı Artvin Belediye'yi Çağıl'ın son saniyede attığı basketle 62-60 mağlup etmeyi başaran ve puanını 15'e çıkararak liderliğini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor'un dev adamları üst üste 5'inci galibiyetini alarak müthiş bir seri yakaladı.

Final grubunda üst üste iki maçını Boluspor ve Fethiyespor'a karşı Atatürk Spor Salonu'nda oynayacak olan yeşil beyazlılarda ilk hedef Boluspor engelini kayıpsız geçmek.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un dev adamları müthiş bir galibiyetler serisi yakaladı. Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde normal sezonu şampiyon olarak tamamladıktan sonra play-off maçlarında da başarısını sürdürüp final grubu maçlarına katılmayı başaran yeşil beyazlı dev adamlar final grubu maçlarında da aldığı başarılı sonuçlarla adım adım Türkiye Basketbol Ligine doğru koşmaya başladı.

Final Grubu Maçlarında Üst Üste 5'inci Galibiyet

Final grubu maçlarına kendi evinde konuk ettiği Artvin Belediye engelini 86-76'lık galibiyetle aşarak başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Boluspor maçında ise deplasmandan galibiyetle dönerek 2'de 2 yapmıştı. Final grubu maçlarında 3'üncü hafta maçında deplasmanda Fethiye Belediye ile karşılaşan temsilcimiz bu maçı ise farklı bir şekilde 79-48 kaybetmişti. Fethiye Belediye deplasmanında aldığı farklı yenilginin ardından puan kaybı yaşamayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda aldığı bu yenilginin ardından ise Final Spor, Gemlik Basketbol, Edirne Bld. Edirnespor, Bornova Belediyesi ve Artvin Belediye maçlarını kazanarak 5'te 5 yaptı ve hanesine 10 puan yazdırarak Türkiye Basketbol Ligine yükselmeyolunda oldukça iddialı durumageldi.

Bolu ve Fethiye Maçlarını Kendi Evinde Oynayacak

Dün Manisa'ya dönen ve Atatürk Spor Salonu'nda yaptığı yenileme çalışmasıyla Çarşamba günü saat 17.00'de konuk edeceği Boluspor maçının hazırlıklarına başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor'un dev adamları bugünü ise dinlenerek geçirdi. Bir günlük iznin ardından yarın Boluspor maçının hazırlıklarına yeniden başlayacak olan yeşil beyazlı dev adamlarımız final grubu maçlarında yakaladığı galibiyetler serisini sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol takımı Çarşamba günü konuk edeceği Boluspor maçının ardından Cumartesi günü ise Atatürk Spor Salonu'nda ilk yarıda deplasmanda mağlup olduğu Fethiye Belediyespor'u saat 15.00'deağırlayacak. Final grubu maçlarında üst üste iki maçını Atatürk Spor Salonu'nda oynayacak olan dev adamlarımız bu iki maçta da puan kaybı yaşamak istemiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor basketbol Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title