Haberler

Adana Belediyesinin Bütçesi 1 Milyar 50 Milyon Lira Oldu

Güncelleme:

Adana Büyükşehir Belediyesinin 2013-2014 mali yılı bütçesi, 1 milyar 50 milyon lira olarak belirlendi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 2013-2014 mali yılı bütçesi, 1 milyar 50 milyon lira olarak belirlendi. İlçeler için hayati önem taşıyan kasım ayı bütçe görüşmelerine, merkez ilçe olan Yüreğir, Seyhan ve Sarıçam'ın belediye başkanlarının katılmaması tepki topladı.

Büyükşehir Belediye Meclisi, kasım ayı 15. toplantısı, meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Meclis Başkan Vekili Mustafa Tuncel'in yönettiği oturumda Büyükşehir Belediyesi 2014 Mali Yılı Gelir-Gider Bütçesi'ne ait komisyon raporu görüşüldü.

1 milyar 50 milyon lira olarak belirlenen bütçe, meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde bu ay, ilçelerin 2014 Mali Yılı Gelir-Gider Bütçeleri görüşüldü.

İlçeler açısından hayati önem taşıyan bütçe görüşmelerine merkez ilçe olan Yüreğir, Sarıçam ve Seyhan'ın belediye başkanlarının katılmaması dikkat çekti.

Meclis üyelerinin oyları ile belirlenen bütçelere, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz katılmadı. Başkanların görüşmelere katılmaması meclis üyelerinin de tepkilerine neden oldu.

MHP'li Meclis Üyesi Ahmet Aslan, belediye başkanlarının görüşmelere katılması gerektiğini belirterek, "Yüreğir'in bütçe görüşmelerinde Yüreğir Belediye Başkanı katılmadığı için ret oyu verdim" dedi.

CHP'li Necmi Özcanlı da belediye başkanlarının görüşmelere katılmamasına tepki göstererek, imar görüşmelerine de katılmayan bazı belediye başkanlarının olduğunu hatırlattı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüreğir Sarıçam Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title