Haberler

Büyükşehir İlçelerin Altyapısını Yeniliyor

Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, şehrin altyapısını baştan aşağı değiştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, şehrin altyapısını baştan aşağı değiştiriyor.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in muhtarlara yönelik düzenlediği anket sonuçlarına göre belirlenen yerler ile 2016 yatırım programında bulunan projeleri tek tek hayata geçiren ESKİ'nin çalışanları dur durak demeden altyapıda muhteşem çalışmalara imza atıyor. ESKİ İçme Suyu ve Kanalizasyon Daire Başkanlığı ekipleri, Oltu'nun Bahçeli Kışla Mahallesi Çeperli kışla mezrasında bin 380 metre kanalizasyon çalışmasını tamamladı. Yine Köprüköy İlçesi Marifet Mahallesi'nde de hummalı bir çalışma içerisinde olan ekipler, 800 metre içme suyu, 3000 metre de kanalizasyon hattı yapımını bitirdi. Köprüköy Duatepe Mahallesi'nde de 5 bin 500 metrelik içme suyu ve isale hattı çalışmasını sürdüren ESKİ'nin ekipleri, Tekman'ın Taşkesen Mahallesi Şahvelat mezrasında da 750 metrelik içme suyu çalışmasını bitirerek, vatandaşların hizmetine sundu. Vatandaşlar, "Erzurum Büyükşehir Belediyemiz ve ESKİ Genel Müdürlüğümüz, ilçelerimizin altyapı problemlerini sonlandırıyor. Daha önce su ihtiyacımız mahalle çeşmelerinden sağlanıyordu. Şuan itibariyle altyapısı ve içme suyu yapılan her köyün evlerinde sular gürül gürül akıyor. Yüce Allah, Başkanımız Mehmet Sekmen'den razı olsun" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sekmen Köprüköy Erzurum Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title