Haberler

Büyükşehir Ergene'ye Yapacağı Yatırımları Masaya Yatırdı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü ve Ergene Belediyesi’nin sürdürdüğü ortak çalışmalar ile ilgili koordinasyon toplantısı düzenlenerek, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar masaya yatırılarak değerlendirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü ve Ergene Belediyesi'nin sürdürdüğü ortak çalışmalar ile ilgili koordinasyon toplantısı düzenlenerek, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar masaya yatırılarak değerlendirildi.

Toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin daire başkanları katıldı.

Koordinasyon toplantısında Ergene ilçesinde devam eden çalışmalar ve 2018 yılında gerçekleşmesi planlanan yatırım ve projeler görüşüldü. Toplantıda ayrıca devam eden çalışmalar ile ilgili alınan tedbirler de masaya yatırıldı.

Toplantı sonunda açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, başarılı çalışmalarından dolayı TESKİ, Büyükşehir ve Ergene Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederek 2018 yılında Ergene'de önemli işlere imza atacaklarını belirtti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadir Albayrak Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title