Haberler

Antalya'dan kısa kısa

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Isınma Kaynaklı Hava Kirliği Kontrol Yönetmeliği ve İl Mahalli Çevre Kurulu Kararı doğrultusunda kente gelen kömürleri denetliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Isınma Kaynaklı Hava Kirliği Kontrol Yönetmeliği ve İl Mahalli Çevre Kurulu Kararı doğrultusunda kente gelen kömürleri denetliyor.

Denetimlerde 13 bin 520 ton kömür analize tabi tutuldu. Kalite yönetmeliğine aykırı olan yaklaşık 470 ton kömür belediye ekiplerince il dışına çıkarıldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal'dan, Rostov-on-Don ziyareti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kaleiçi Old Town Festivali'nin son 4 yılında yer alan Rusya'nın Rostov-on-Don şehrine ziyarette bulundu.

Başkan Uysal, ziyarette, Rostov on Don Belediye Başkanı Alexey Valentinovich Logvinenko ilr bir araya geldi.

Uysal başkanlığındaki heyette, Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kansu, belediye meclis üyeleri Mithat Aras, Derya Karakoç ve Dış İlişkiler Müdürü Vural Korkmaz da yer aldı.

Görüşmede, iki kent arasındaki ilişkilerin hem kültürel hem de ticari olarak geliştirilmesine yönelik konular ele alındı.

Sanatçı Pınar Ayhan Antalyalılarla buluşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türk kadına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 87. yılı nedeniyle sanatçı Pınar Ayhan'ı Antalyalılarla buluşturuyor.

Ayhan, yakın tarihin müzikal belgeseli "Orada Duruverseydi Zaman" ile 5 Aralık'tq AKM Aspendos Salonu'nda sahne alacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden öğrencilere çorba ikramı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine sağlıklı beslenmeleri ve bütçelerine katkıda bulunmak için her sabah çorba ikram ediyor.

Üniversitenin Meltem ve Kültür kapıları girişindeki stantta gelen öğrenciler, kendilerine ikram edilen çorbaları alarak sınıflarına geçiyor.

Hafta içi her gün 07.30-09.00 saatlerinde yapılan hizmet, öğrenciler tarafından beğeniyle karşılanıyor.

Kepez Belediyesinden 14 bin 293 hastaya fizik tedavi hizmeti

Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi, fizik tedavi uygulamaları alanında bugüne kadar 14 bin 293 kişiye hizmet verdi.

Teşhis konulduktan sonra kişilerin durumuna göre uygun fizik tedavi programları planlanarak Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi ile hastalar tedavi ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title