Haberler

Büyükşehir'den Tasarruf Eğitimi

- Büyükşehir'den tasarruf eğitimi Ankara Büyükşehir Belediyesi, Belediye personeline tasarrufu özendiren "Akıllı Faks Kullanımı Eğitimi"verdi Yıllık 500 Bin Lira tasarruf sağlayacak olan "Akıllı Faks Sistemi"sayesinde kağıt, toner, enerji ve zamandan tasarruf edilecek Başkan Tuna'nın...

- Büyükşehir'den tasarruf eğitimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Belediye personeline tasarrufu özendiren "Akıllı Faks Kullanımı Eğitimi"verdi

Yıllık 500 Bin Lira tasarruf sağlayacak olan "Akıllı Faks Sistemi"sayesinde kağıt, toner, enerji ve zamandan tasarruf edilecek

Başkan Tuna'nın talimatıyla tüm birimlerde tasarrufu özendirecek projeler ve çalışmalar hızlandırılacak

ANKARA - Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması amacıyla çalışmalar yürüten Ankara Büyükşehir Belediyesi, personeline kağıt, zaman ve enerji israfını önleyen "Akıllı Faks Sistemi" eğitimi verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'nın, tüm birimlere gönderdiği genelgeyle tasarrufu özendiren proje ve çalışmalara hız verildi. Bu kapsamda Büyükşehir Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, belediye personelini tasarruf önlemlerini konu alan bir eğitime tabii tuttu.

Akıllı faks sistemiyle maliyetler düşecek

Gereksiz maliyetleri ortadan kaldıracak yazılım tabanlı faks sistemine geçen Büyükşehir Belediyesi'nde, yazılım üzerinden faks gönderme imkanı veren "Akıllı Faks Sistemi" ile önemli ölçüde kağıt, zaman ve enerjiden de tasarruf sağlanacak.

Bakım giderleri masrafını da ortadan kaldıracak yeni teknoloji sayesinde Büyükşehir Belediyesi'nin kasasında yıllık 500 bin TL'lik tasarruf elde edilecek.

Tasarruf amaçlı eğitimler devam edecek

Birçok kalemde tasarruf sağlayacak olan bu yeni sistemin uygulanabilmesi amacıyla Büyükşehir Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen eğitime, ilk etapta tüm birimlerden yaklaşık 200 personel katıldı.

Arşiv tutmaya gerek kalmadan her birim için ayrı kullanıcı adı ve şifre oluşturulacağını böylece güvenliğin daha da sağlanmış olacağını belirten uzmanlar, Başkan Tuna'nın israfın önüne geçecek her türlü tedbirin alınması yönünde verdiği talimatla birlikte yeni projeler ve eğitimlerin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde devam edeceği bilgisini verdiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title