Haberler

Büyükşehir'den Kadınlar Matinesi ve Hemşehri Geceleri

Başkentlileri ücretsiz düzenlediği pek çok etkinlikte kültür ve sanatla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, şölen havasındaki eğlenceli programları kış aylarına taşıdı.

Başkentlileri ücretsiz düzenlediği pek çok etkinlikte kültür ve sanatla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, şölen havasındaki eğlenceli programları kış aylarına taşıdı.

'Büyük Ankara Festivali' ve 'Mahallede Şenlik Var Panayırı' gibi etkinliklerle yaz aylarına damgasını vuran Büyükşehir Belediyesi'nin yarından itibaren başlatacağı 'Kadınlar Matinesi ve Hemşehri Geceleri' etkinliğiyle yine binlerce Başkentliyi buluşturacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz düzenlediği etkinliklerle Türkiye'ye örnek olmayı sürdürüyor. Pek çok ünlü ismi yaz aylarında ücretsiz olarak Başkentlilerle buluşturan Büyükşehir, bu muhteşem eğlenceleri kış aylarına da taşıdı. Büyükşehir Belediyesi'nin yarından itibaren her gün bir başka ilçede düzenleyeceği Kadınlar Matinesi ve Hemşehri Geceleri ile Türkü Şöleni bu kışa damgasını vuracak.

Pek çok sürprizin de yer alacağı organizasyon kapsamında Kadınlar Matinesi 15 Şubat Cumartesi günü saat 13.00'da Çubuk'ta Pınar Dilşeker'in muhteşem konseriyle başlayacak. Binlerce kadın için farklı bir gün yaşama, soğuk kış günlerinde evden çıkarak sosyal bir aktiviteye katılma imkanı sunacak olan Kadınlar Matinesi etkinliği, Çubuk'un ardından 17 Şubat'ta Keçiören'de Ankaralı Coşkun, 18 Şubat'ta Beypazarı'nda Safiye Soyman-Faik Öztürk ve Nallıhan'da Ankaralı Coşkun, 19 Şubat'ta Yenimahalle'de Faslı Nisa, 20 Şubat'ta Etimesgut'ta Orhan Ölmez, 21 Şubat'ta Bala'da Ankaralı Coşkun, 22 Şubat'ta Altındağ'da Nilgün Kızılcı ve Mamak'ta Faslı Nisa ile devam edecek.

BİNLERCE HEMŞEHRİ TÜRKÜ GECELERİNDE BULUŞACAK

Farklı bölgelerden gelip Ankara'da yaşayan hemşehrileri bir araya getirerek, buluşmalarını sağlayacak Hemşehri Geceleri ve Türkü Şöleni ise 15 Şubat'ta Çankırı Orta Dernekleri Programıyla saat 19.00'da başlayacak. Her akşam bir başka yerel sanatçının sahne alacağı şölenler, 16 Şubat'ta Kırşehir, 17 Şubat'ta Akyurt ve Kalecik, 18 Şubat'ta Keçiören, 19 Şubat'ta Çubuk ve Pursaklar, 20 Şubat'ta Mamak, 22 Şubat Yozgat, 23 Şubat Çorumluların buluşmasıyla binlerce hemşehriyi bir araya getirecek.

Kadınlar Matinesi ve Hemşehri Geceleri, Mart ayında da çeşitli sürprizlerle devam edecek.

HEMŞEHRİ GECELERİ VE TÜRKÜ ŞÖLENİ PROGRAMI

15 Şubat-19.00 Çankırı-Orta Dernekleri Programı - Atatürk Spor Salonu

16 Şubat-18.30 Kırşehir-Ankaralı Coşkun ve Abdallar Topluluğu- Atatürk Spor Salonu

17 Şubat-19.00 Kalecik-Ankaralı Coşkun- GSGM Spor Solonu

17 Şubat-19.30 Akyurt-Ankaralı Coşkun ve Hüseyin Kağıt- GSGM Spor Salonu

18 Şubat-19.00 Keçiören-Ankaralı Coşkun ve Ali Yaprak - ÇEFT Kafe Keçiören

19 Şubat-19.00 Çubuk-Ankaralı Coşkun ve Ankaralı Yas - Kuzey Yıldızı Düğün S.

19 Şubat-19.30 Pursaklar-Ankaralı Coşkun ve Hüseyin Kağıt- GSGM Spor Salonu

20 Şubat-19.00 Mamak-Ankaralı Coşkun ve Hüseyin Kağıt- Mamak Spor Salonu

22 Şubat-19.00 Yozgat-Emel Taşçıoğlu ve Mustafa Özcan- Atatürk Spor Salonu

23 Şubat-19.00 Çorum-Tufan Altaş ve Nazlı Öksüz- Atatürk Spor Salonu

KADINLAR MATİNESİ PROGRAMI

15 Şubat-13.00 Çubuk- Kuzey Yıldızı Düğün Salonu- Pınar Dilşeker

17 Şubat-13.00 Keçiören- Keçiörengücü Ziyafet Salonu- Ankaralı Coşkun

18 Şubat-13.00 Beypazarı- Turan Düğün Salonu- Safiye Soyman,Faik Öztürk

18 Şubat-13.30 Nallıhan- Aydın Düğün Salonu- Ankaralı Coşkun

19 Şubat-13.00 Yenimahalle- Tek Taş Düğün Salonu- Faslı Nisa

20 Şubat-13.00 Etimesgut- Durmuşoğulları Düğün Salonu- Orhan Ölmez

21 Şubat-13.00 Bala- GSGM Spor Salonu- Ankaralı Coşkun

22 Şubat-13.00 Altındağ- İremce Düğün Salonu- Nilgün Kızılcı

22 Şubat-13.30 Mamak- Aina Düğün Salonu- Faslı Nisa. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Keçiören Şölen Mamak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title