Haberler

Büyükşehir'den Jandarmaya Yeni Bina

Denizli Büyükşehir Belediyesi, depreme dayanıksız olan 50 yıllık Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı için yeni hizmet binası yapacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, depreme dayanıksız olan 50 yıllık Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı için yeni hizmet binası yapacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavas İlçe Jandarma Komutanlığına yeni karargah binası yapımı ile ilçeye yeni meydan kazandırılması için Denizli Valiliği'nde protokol imzalandı.

Vali Hasan Karahan, toplantı salonunda gerçekleştirilen protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, miadı dolmuş eski binanın arsasının Büyükşehir Belediyesine devredilerek daha uygun bir yerde belediyenin jandarmaya yeni bir bina yapacağını belirtti.

İlçeye kazandırılacak yeni bina ile iki tarafın da kazandığını ifade eden Vali Karahan, "Neticede Denizli'mizin kazanacağı bir binaya kavuşacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepimiz Denizli'nin huzuru ve güveni için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz, bu konuda yapıcı ve destekleyici her türlü talebimizi karşılıyor. Teşekkür ediyoruz. Halkımızın huzur içinde yaşamalarını temin için yapılacak binamız hayırlı olsun." diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Denizli'de ilk defa böyle bir protokol yapıldığını belirterek, Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı arsasının belediyeye geçeceğini, onun yerine ise daha büyük ve nezih bir yerde Tavas İlçe Jandarma Komutanlığına yeni karargah binası yapacaklarını kaydetti.

Konuşmanın ardından Vali Karahan, Denizli İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan tarafından protokol imzalandı.

İmzalanan protokol ile Tavas İlçe Jandarma Komutanlığının Samanlık Mahallesi'nde bulunan 2 bin 798 metrekarelik arsası Büyükşehir Belediyesi'ne devredilirken, aynı mahallede 5 bin metrekarelik alana belediye tarafından Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası yapılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Osman Zolan Denizli Tavas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title