Haberler

Büyükşehir'den 'Çat Kapı' Ziyaret

Güncelleme:

Akhisar ilçesi Kızlaralanı Mahallesinde yürütülen çalışmaya Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi'nin mahallelerinde yürütülen çalışmalardan övgüyle bahseden vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa'nın 17 ilçesi bin 88 mahallesini adım adım gezerek vatandaşların nabzını yoklayan Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı sosyal doku ekibinin bu kez durağı Akhisar ilçesine bağlı Kızlaralanı Mahallesi oldu. Sosyal doku ekibinin mahallede yürüttüğü çalışmalarda Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kızlaralanı Mahalle Muhtarı Muzaffer Akçay eşlik etti.

'Vatandaşımızın görüşlerini önemsiyoruz'

Mahalle sakinlerini tek tek ziyaret eden Ustamehmetoğlu ve sosyal doku ekibi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını iletti. Manisalı vatandaşların görüş ve önerilerini önemsediklerini belirten Ustamehmetoğlu,"Bu doğrultuda vatandaşlarımızın kapılarını çalıyoruz. Yapılan tespitler doğrultusunda hizmet planlamamızı yapıyoruz " dedi.

Vatandaştan olumlu dönüş

Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerin sürpriz ziyaretleri karşısında mutluluğunu dile getiren vatandaşlar ise "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün mahallemizde yaptığı alt ve süt yapı hizmetlerinden çok memnunuz. Bir de bunun üzerine sizlerin gelip bizlerin talep ve görüşlerini dinlemesi bizleri mutlu etti" dedi. Mahallede yaşanan olumlu değişime dikkat çeken vatandaşlar artık Kızlaralanı Mahallesi'nin dışarıya göç vermediğini ve bunda Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerin büyük pay oynadığını belirtti.

'Teşekkür az gelir'

Kızlaralanı Mahallesi'ne yapılan hizmetlerden övgüyle bahseden Mahalle Muhtarı Muzaffer Akçay ise," Cengiz başkanımıza teşekkür az gelir. Yapılan hizmetten mahalle sakinlerimiz çok memnun. Alt ve üst yapımız tamamlandı. Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun "ifadelerinde bulundu.

'Allah uzun ömür versin'

Ustamehmetoğlu ve sosyal doku ekibi Kızlaralanı Mahallesi'nde yürüttükleri çalışmalar sırasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den övgüyle bahseden ve geçtiğimiz aylarda kendisine çiçek yollayan Ayşe Acar'ı da ziyaret etti. İçten konuşmasıyla Başkan Ergün'e mesajını ileten Acar," Mahallemize yapılan hizmetler için çok teşekkür ederim. Allah uzun ömür versin "şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title