Haberler

Büyükşehir Belediyesinden Çiftçilere 2 Bin Ceviz Fidanı

Samsun Büyükşehir Belediyesi, çiftçilere 2 bin sertifikalı ceviz fidanı dağıttı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, çiftçilere 2 bin sertifikalı ceviz fidanı dağıttı.

Samsun Büyükşehir Belediyesince çiftçilere 2 bin sertifikalık ceviz fidanı dağıtımı Bafra Öğretmenevinde yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son dönemde pek çok olayla karşılaştığını söyledi.

Ülkelerin, pazarlık gücüne sahip sözünü geçirebilir olabilmesinin üretim gücüne, iktisaden gücüne bağlı olduğunu anlatan Yılmaz, şunları söyledi:

"Bizim bileğimiz neden kuvvetli olmasın? Niçin onlar bizim bileğimizi yatıracak cesareti kendinde bulsun? Bizim mutlaka onlara 'Onun bileği kolay tutulmaz, adamı çalar yere' dedirtecek bir ülke olmamızı anlamamız için acaba son birkaç yıldır uluslararası ilişkilerde karşılaştığımız olaylar yetmiyor mu?

Türkiye olarak çok çalışmamız gerekiyor. İhracat yapmamız gerektiğini de her yerde söylüyorum. Çiftçi kardeşlerim, tırnaklarıyla hayata tutunmuş değerli hemşehrilerim. Sizleri canı gönülden tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum."

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel de Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a her alanda olduğu gibi tarımda ilçeye yaptığı katkılarından dolayı teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile özel idareler kaldırılınca kırsal alanlar için başlangıçta endişe duyulduğunu dile getiren Türkel, bu endişenin Samsun gibi bazı büyükşehir belediyelerinin kırsal kalkınma daire başkanlıkları kurmasıyla boşa çıktığını ifade etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de Büyükşehir Belediyesinin çiftçilere destek anlamda büyük rol oynadığını aktardı.

Konuşmaların ardından çiftçilere 2 bin sertifikalı ceviz fidanının dağıtımı yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Yusuf Ziya Yılmaz Alaaddin Yılmaz Bafra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title