Haberler

Büyükşehir Belediyesi'ne Ödül

Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği'nin Örnek Belediyecilik Alanında Düzenlediği Yarışmada Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Alt Yapı Projeleri Kategorisinde 'Engelliler İçin Hobi Bahçeleri ve Yel Değirmeni' Projesiyle Jüri Özel Ödülü Kazandı.

Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği'nin örnek belediyecilik alanında düzenlediği yarışmada Sakarya Büyükşehir Belediyesi, çevre ve alt yapı projeleri kategorisinde 'Engelliler İçin Hobi Bahçeleri ve Yel Değirmeni' projesiyle jüri özel ödülü kazandı.

Büyükşehir Belediyesi teknik personeli, ödülü, Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği Meclis Başkanvekili ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'dan aldı. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin standını ziyaret ederek tebrik etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan proje ile Sakarya'da engellilerin topluma kazandırılması, engellilerin bir araya gelebilmesi, süs bitkiciği ve bahçe sebzeciliği alanlarından engellilerin beceriler kazanabilmeleri hedefleniyor.

Proje, Sakarya nehri kenarında şehir merkezine yakın bir alanda uygulanacak.

(ŞK-AK) 01.05.2008 16:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title