Haberler

Büyükşehir Belediyesi'nde Bayramlaşma

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde Düzenlenen Bayramlaşma Merasiminde Konuşan Başkan Ahmet Küçükler, Mehmetciklerin Şehit Edilmeleriyle Birlikte Bayrama Buruk Girildiğini Belirterek, Her Zamankinden Daha Çok Birlik ve Beraberliğe İhtiyaç Olduğunu Söyledi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen bayramlaşma merasiminde konuşan Başkan Ahmet Küçükler, mehmetciklerin şehit edilmeleriyle birlikte bayrama buruk girildiğini belirterek, her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu söyledi.

Şahin Düğün Salonu'nda düzenlenen merasimde Büyükşehir Belediyesi yönetici ve personeli bayramlaştı.

Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, Dadaşköy Belediye Başkanı Güven Gülüm, ESKİ Genel Müdürü Vahit Kılınboz, daire başkanları ve birim müdürleri, belediye personeli, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Törende konuşan Başkan Küçükler, bayramların birlik ve beraberliğin en üst düzeye çıktığı günler olduğunu ifade ederek, geçtiğimiz hafta mehmetçiklerin bölücü terör örgütü tarafından şehit edilmesiyle bu bayramın buruk kutlandığını ifade etti. Başkan Küçükler, terör olaylarını kınadıklarını ve şehit aileleriyle Türk Milleti'ne başsağlığı dilediklerini kaydetti. Başkan Küçükler, "Devletimiz, bölücü terörün üstesinden gelecek güçtedir.Bunun gereği mutlaka yapılacaktır. Biz millet olarak birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz. Birlik ve beraberliğe herzamankinden daha çok ihtiyacımız vardır." dedi.

(İRT-İRT-Y)

13.10.2007 12:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title